Actualitat

Carrizosa: “Una altra Catalunya és possible, que torni a ser un motor econòmic i cultural d’Espanya sense deixar ningú enrere”

by cscatalunya — 31 desembre 2020 @ 11:34
Comparte

El cap de l'oposició llança un missatge institucional per felicitar l'any nou i remarca que afronta 2021 amb "optimisme i esperança" per vèncer el virus "i iniciar la recuperació que tant necessitem els catalans"

Barcelona, ​​dijous 31 de desembre de 2020. “Una altra Catalunya és possible, que torni a ser un motor econòmic i cultural d’Espanya sense deixar ningú enrere“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en el seu missatge institucional de felicitació d’any nou. Carrizosa ha remarcat que afronta 2021 amb “optimisme i esperança” per vèncer el virus “i iniciar la recuperació que tant necessitem els catalans” en un any que ha estat “difícil“.

El cap de l’oposició ha apuntat que “els espanyols hem demostrat una vegada més que som un gran país” i ha afirmat que “podem sentir-nos orgullosos de l’equilibrada resposta de la societat davant la pandèmia“. També ha recordat a totes les persones que ens han deixat a causa de la covid-19, amb especial èmfasi en les persones grans. D’altra banda, ha assenyalat “el desolador panorama econòmic que deixa la pandèmia” amb sectors econòmic molt afectats com l’hostaleria i la restauració, “que no només han patit els embats de virus, sinó també les decisions erràtiques del Govern“.

Carrizosa ha lamentat que durant aquest any s’hagin seguit produint “campanyes d’assetjament a Catalunya per utilitzar el castellà o per criticar la política lingüística” i ha afirmat que mentre es menysprea la institució de la Generalitat, “s’enalteix a aquells que van atemptar contra les nostres institucions i la nostra convivència“. El candidat taronja també ha remarcat que “un bon governant ha d’anteposar l’interès general als seus interessos particulars i ser capaç d’integrar a la societat civil en la presa de decisions“, fet que “no han sabut fer els que porten dècades governant en Catalunya“. Finalment, ha afirmat que “un governant responsable mai promou la divisió de la societat ni fomenta l’odi contra el discrepant” sinó que “ha d’evitar actituds que portin a la frustració col·lectiva, condemnar tota mostra d’intolerància i treballar per la convivència i la reconciliació“.

Volver a ACTUALIDAD