Actualitat

Arrimadas: “Som incòmodes per al separatisme perquè no li posem les coses fàcils i som l’única alternativa de centre, liberal i sense corrupció”

by cscatalunya — 7 gener 2021 @ 16:07
Comparte

La presidenta de Cs presenta al costat de Carlos Carrizosa a la número 2 per Barcelona, ​​Anna Grau, de la qual assegura "compleix tots els requisits per estar en Cs perquè és una dona lliure, valenta i que s'ha enfrontat al nacionalisme per convicció"

Barcelona, ​​dijous 7 de gener del 2021. “Som incòmodes per al separatisme perquè no li posem les coses fàcils i som l’única alternativa de centre, liberal i sense corrupció”, ha defensat la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en un acte a Barcelona en què ha presentat al costat del cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, a la periodista i escriptora, Anna Grau, com a número 2 per Barcelona a la llista de la formació taronja per a les pròximes eleccions autonòmiques. “Anna Grau compleix tots els requisits per estar en Cs perquè és una dona lliure, valenta, que s’ha enfrontat al nacionalisme per convicció i amb una gran trajectòria professional fora de la política”, ha explicat Arrimadas.

“Estic convençuda que tens molt a aportar perquè la teva veu ha estat moltes vegades aquesta esperança de llibertat en molts àmbits en què no t’han callat ni et faran callar”, ha assegurat Arrimadas en dirigir-se a la número 2 per Barcelona. La líder dels liberals ha afirmat que amb la seva incorporació “demostrem que seguim creixent i unint a gent”.

Així mateix, la presidenta de la formació taronja ha reivindicat que Ciutadans ha estat l’únic partit “capaç de derrotar el nacionalisme a les urnes” i ha afirmat que “tothom sap que, si vota a Cs, aquests vots aniran a parar a un Govern constitucionalista si donen els números. Els altres poden anar a parar a un tripartit o als partits conservadors que són els que prefereix el separatisme per fer la similitud que tot el constitucionalisme és de dretes, cosa que és fals”. “Necessitem moderació, esperit constructiu i una alternativa assossegada als extrems” per això “és tan important el projecte de Cs a Catalunya”, ha afegit Arrimadas.

Per la seva banda el candidat de la formació liberal a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha destacat que la nova incorporació a la seva candidatura, Anna Grau, sap “el que és patir la frustració i l’ostracisme per part del nacionalisme imperant” i li ha agraït que just després dels mals resultats de les eleccions generals de 2019, s’afiliés a Ciutadans per poder acabar des de la política amb aquesta “xacra que patim a Catalunya”.

“Lluitem perquè hi hagi democràcia, moderació i llibertat a Catalunya”, ha afirmat Carrizosa. I ha afegit que des del seu partit estan contents d’acollir persones que des de la societat civil tenen coses per aportar. “Afegir voluntats, esforç, i il·lusió per canviar les coses, aquesta és la raó per la qual ha vingut Anna Grau i estem orgullosos d’acollir-la”, ha rematat.

El líder de Cs a Catalunya també s’ha referit a la condemna que alguns dirigents separatistes, com Roger Torrent, han fet dels incidents ahir al Capitoli dient que els populismes porten la invasió dels òrgans democràtics que han de ser respectats. Davant d’això Carrizosa ha recordat que, el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, l’1 d’octubre de 2018 “va encoratjar als CDR amb l’apreteu, apreteu” i aquests van acabar intentant envair el Parlament sense que Torrent ni un altre dirigent separatista ho condemnés.

Per la seva banda, la número 2 de Barcelona, ​​Anna Grau, ha afirmat que “és un orgull incorporar-me a l’equip de Cs” i ha apuntat que “estic contenta per arribar a casa”. “Com a dona, periodista, catalana i espanyola he patit tota mena d’abusos”, ha denunciat Grau amb relació a l’assetjament patit per haver expressat la seva opinió, entre altres, en diferents programes de televisió, i ha explicat que “si cal ficar-se en política, és precisament perquè no passin aquests tipus de coses”. Ha finalitzat apuntant que “aquí ningú està contra Catalunya, sinó contra el ‘procés’, que és la major amenaça que hi ha hagut contra la llibertat”.

Volver a ACTUALIDAD