Actualitat

Arrimadas: “Una vegada més, la societat espanyola demostra en les adversitats que som extraordinaris quan se’ns posa a prova i cal ajudar”

by cscatalunya — 10 gener 2021 @ 15:16
Comparte

A la presentació de candidatures per a les eleccions del 14F el cap de llista per Barcelona i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, assegura que Cs vol portar a la política "el que ens uneix" i que el Govern "treu el oxigen de la llibertat i asfíxia a la societat catalana"

Barcelona, ​​diumenge 10 de gener del 2021. “Una vegada més, la societat espanyola demostra en les adversitats que som extraordinaris quan se’ns posa a prova i cal ajudar”, ha assegurat la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, durant la seva intervenció en l’acte de presentació dels caps de llista de Cs a les pròximes eleccions autonòmiques de l’14-F. Així mateix, Arrimadas ha destacat la tasca de tots els servidors públics que estan treballant “ara mateix per tornar la normalitat a moltes infraestructures i serveis públics” que s’han vist afectats a causa de les incidències ocasionades pel temporal Filomena.

La líder d’el partit taronja, que ha intervingut de forma telemàtica en la trobada a causa de les restriccions causades per la borrasca, ha estat acompanyada pel candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Carrizosa, la secretària general de Cs, Marina Bravo, el cap de llista per Tarragona, Matías Alonso, el número 1 de Cs per Girona, Jean Castel, i el candidat per Lleida, Jordi Soler. “Som un equip que creix, que ja acumula experiència per poder governar a Catalunya, però que també acumula experiència fora de la política. Això no ho poden dir tots els candidats en aquestes eleccions“, ha reivindicat.

“Espanya segueix tenint molts reptes i Catalunya com a part fonamental d’Espanya també”, ha advertit Arrimadas qui ha insistit que un dels principals reptes és la pandèmia perquè “vindran dades molt preocupants en les pròximes setmanes degut probablement a l’efecte de les reunions socials aquest Nadal”. “L’únic que demano és un ministre de Sanitat centrat en la gestió de la tercera onada i en el pla de vacunació que va molt més lent del que ens agradaria, i no un ministre que estigui centrat en intentar salvar vots per al PSOE”, perquè “els catalans també necessitem un bon ministre de Sanitat”, ha ressenyat.

D’altra banda, Arrimadas ha assenyalat que un altre dels grans reptes a abordar a Catalunya i a Espanya en general és “el nacionalisme i el populisme” perquè “Catalunya és una terra pròspera, dinàmica, emprenedora i de moltíssimes oportunitats, que ha liderat durant molt de temps moltíssims indicadors socials, econòmics i culturals, que volem recuperar. Volem una Catalunya que surti de la decadència del Procés “, ha afirmat.

“En aquestes eleccions hem de fer-nos una pregunta molt clara: Per a què volem que serveixi nostre vot?, volem que serveixi per apuntalar el  Procés?, volem que serveixi per donar-li als líders separatistes l’oportunitat de tornar a fer-ho per segona vegada o volem una nova etapa política per a tots els catalans centrade en gestionar la sanitat, l’educació, els serveis socials, l’economia, les ajudes a famílies i autònoms?”, ha preguntat Arrimadas. Així mateix, ha destacat que “Cs és l’únic partit que no cedirà davant el xantatge nacionalista i que els vots a aquest partit no acabaran a ERC”.

Per la seva banda, el cap de llista per Barcelona i candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Carrizosa, ha assegurat durant la seva intervenció que Ciutadans vol portar a la política “el que ens uneix” i ha criticat que el Govern “treu l’oxigen de la llibertat i asfíxia a la societat catalana”. Per al candidat de Cs, els catalans tenen l’oportunitat de “passar pàgina” el proper 14-F perquè val la pena “lluitar per la democràcia, la llibertat, la unió i el benestar”.

“Estem preparats per sortir a guanyar”, ha afirmat el candidat de Cs. I ha recordat que Ciutadans és l’únic partit que “no trairà el constitucionalisme”perquè els seus vots “no serviran per consolidar el separatisme”.

“Som la casa comuna del constitucionalisme, un partit amb polítiques moderades i de respecte a la llei”, ha afegit. Finalment, Carrizosa ha constatat que “Ciutadans encarna un projecte moderat i assenyat que permetrà recuperar l’admiració que se sentia per Catalunya a la resta d’Espanya”.

A l’acte també ha intervingut la secretària general de Ciutadans, Marina Bravo, que ha assegurat que “Catalunya no es mereix ni es pot permetre un segon ‘Procés’ ni un tercer tripartit”. I ha afegit que Ciutadans “és l’únic partit que pot garantir que res d’això passi”. Per a la secretària general de Cs “hi ha molt a canviar a Catalunya” i per això ha apostat per “un canvi”, de manera que el Govern de la Generalitat “deixi de tenir com a eix la divisió i ignorar a més de la meitat dels catalans “. “Catalunya està famolenca de recuperar oportunitats, de futur i de convivència”, ha agregat. Finalment, Marina Bravo ha assegurat que Carlos Carrizosa és el millor líder per aconseguir-ho.

Volver a ACTUALIDAD