Actualitat

Martín Blanco: “No poden ajornar-se les eleccions per criteris ideològics i partidistes o per l’interès d’una formació política perquè les enquestes no li somriuen”

by cscatalunya — 11 gener 2021 @ 12:08
Comparte

El diputat de Cs defensa la “responsabilitat de tots” en la presa d'una decisió que ha de ser “del conjunt de les forces polítiques”

Parlament de Catalunya, dilluns 11 de gener de 2021. “No poden ajornar-se les eleccions per criteris ideològics i partidistes o per l’interès d’una formació política perquè les enquestes no li somriuen”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, en un missatge a les xarxes socials, abans de la celebració d’una reunió entre els grups parlamentaris amb la Generalitat per parlar de les eleccions del pròxim 14 de febrer on el Govern exposarà “quina és la situació després de les festes de Nadal, i la que es preveu pel mes vinent”.

Martín Blanco ha assegurat que el partit liberal defensarà en la reunió “que prevalgui en tot cas la salut dels ciutadans de Catalunya”. “És imprescindible que aquesta possible decisió d’ajornar les eleccions sigui presa per criteris estrictament sanitaris” ha dit i ha afegit que “no pot ser que es prengui perquè les enquestes no són favorables a un determinat partit o per raons que no tinguin a veure amb el sanitari”.

El diputat de Cs ha defensat la “responsabilitat de tots” en la presa d’una decisió que ha de ser “del conjunt de les forces polítiques” per poder celebrar aquests comicis “en les millors condicions”.

Volver a ACTUALIDAD