Actualitat

Carrizosa al Govern: “A dos dies de decidir si hi haurà eleccions, segueixen sense tenir un pla, és la cirereta de la improvisació”

by cscatalunya — 13 gener 2021 @ 11:41
Comparte

El candidat de Cs afirma que els partits separatistes "donen més la impressió d'estar amb la calculadora electoral" que no en dir la veritat i explicar als ciutadans "si podran anar a votar amb tranquil·litat"

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de gener de 2021. “A dos dies de decidir si hi haurà eleccions, el Govern segueixen sense tenir un pla, és la cirereta de la improvisació“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, sobre el possible ajornament electoral a causa de la situació de la covid-19 a Catalunya en la Diputació Permanent de Parlament. Carrizosa ha apuntat que “la gestió de la pandèmia ha estat nefasta” per part de la Generalitat “pels tancaments en sectors econòmics que no s’han basat en dades objectives” i “les batalles internes entre els socis de l’executiu“.

El candidat taronja ha afirmat que els partits separatistes “donen més la impressió d’estar amb la calculadora electoral” que no en dir la veritat i explicar als ciutadans “si podran anar a votar amb tranquil·litat” i ha remarcat que ell no es veu “fent campanya amb les UCIs col·lapsades“. “Hem de tractar els catalans com adults“, ha remarcat i ha assenyalat que “els ciutadans no perdonen que es jugui amb la seva vida i la seva salut ni que el govern ensopegui dues vegades amb la mateixa pedra“.

Finalment, Carrizosa ha lamentat que els partits de Govern “visquin obsessionats a aconseguir el 50% dels vots per tornar a donar un cop” però en canvi “no pensin en els desafiaments socials pendents que quedessin arrasats per la tercera onada de la covid“. “Els catalans no només necessiten vacunes per a aquest 2021, sinó també un nou Govern“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD