Actualitat

Carrizosa: “En ple pic de la tercera onada, haurien d’ajornar-se les eleccions; no podem fer campanya en el moment més àlgid de la pandèmia amb hospitals col·lapsats”

by cscatalunya — 13 gener 2021 @ 09:14
Comparte

El candidat de Cs critica que el PSC “demani vots al constitucionalisme per pactar amb el separatisme”

Barcelona, dimecres 13 de gener de 2021. “En ple pic de la tercera onada, haurien d’ajornar-se les eleccions; no podem fer campanya en el moment més àlgid de la pandèmia amb hospitals col·lapsats”. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en una entrevista a ‘Cafè d’idees’ de La 2 i Ràdio 4, en la qual ha defensat que “primer és la salut de les persones” i que “els polítics hem de saber ajornar unes eleccions quan hi ha una pandèmia en un punt tan àlgid”. Carrizosa ha afegit que “el més raonable és posposar aquesta votació quan acabi la tercera onada” encara que no li agradi tenir “un Govern tres mesos més amb falta de gestió i amb baralles entre els socis”.

El candidat de Cs ha criticat que el PSC “demani vots al constitucionalisme per pactar amb el separatisme” i ha dit que no els creu i que està convençut que volen tornar a formar un tripartit a Catalunya. És com “quan Pedro Sánchez va dir que no dormiria tranquil si pactava amb Podemos” o “quan va dir que no pactaria amb Bildu i va pactar els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE)” ha afirmat. També ha destacat el manifest dels fundadors de Cs que assegura que la formació liberal és“un partit imprescindible en la política espanyola”.

Volver a ACTUALIDAD