Actualitat

Carrizosa: “No es tracta de salvar les eleccions, sinó de salvar vides”

by cscatalunya — 14 gener 2021 @ 10:44
Comparte

El candidat de Cs afirma que "a Catalunya hem de recuperar la unió entre tots els catalans" i aconseguir un govern "sense corrupció i que inverteixi realment en sanitat, educació i serveis socials" perquè és el que afecta tots els ciutadans

Barcelona, ​​dijous 14 de gener de 2021. “No es tracta de salvar les eleccions, sinó de salvar vides“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, al participar en un vídeo-trobada organitzada per Europa Press. Carrizosa ha lamentat que el PSC “sigui l’únic partit que defensa mantenir les eleccions a ultrança” i apunta que “si els socialistes van nomenar al màxim responsable de la sanitat d’aquest país com a candidat, Salvador Illa, ara això no pot condicionar la vida i la salut dels electors catalans“. Ha remarcat que el PSC “ha d’assumir les conseqüències d’haver nomenat un candidat que alhora és ministre de sanitat” i recorda que “no pot xocar els seus interès pel candidat amb la salut pública“.

El candidat taronja ha apuntat que “per Cs no es poden celebrar unes eleccions on els polítics facin campanya electoral mentre els ciutadans estan emmalaltint o ingressant als hospitals” per la tercera onada del covid i ha assenyalat que es tracta d’una qüestió “del respecte que mereix tota la societat“. “Si pot haver fins a 200.000 persones confinades, com va apuntar ahir el Síndic de Greuges, i gent amb por a votar, això pot suposar una abstenció molt elevada“, ha explicat i ha remarcat que “els ciutadans tenen dret a votar amb tranquil·litat“. “Davant d’una situació desconeguda com la que ens enfrontem, l’estat de dret té mecanismes per preservar el dret a vot“, ha sentenciat.

Carrizosa també ha afirmat que “a Catalunya hem de recuperar la unió entre tots els catalans” i aconseguir un govern “sense corrupció i que inverteixi realment en sanitat, educació i serveis socials” perquè és el que afecta tots els ciutadans. “Tots els catalans pateixen per igual les cues de l’atur o les llistes d’espera, i això és el que volem solucionar“, ha explicat i ha demanat “parlar del que ens uneix i no del que ens divideix“. Finalment, ha remarcat que “el vot de Cs no anirà a engreixar el separatisme, cosa que amb el PSC no es pot dir” i ha afirmat que es proposen “seguir sent els líders del constitucionalisme” a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD