Actualitat

Martín Blanco: “El PSC està més preocupat per salvar l’‘operació Illa’ que per gestionar la pandèmia”

by cscatalunya — 16 gener 2021 @ 17:40
Comparte

El diputat taronja defensa la proposta de Cs d'un “confinament intel·ligent” amb restriccions de mobilitat, ajudes als sectors afectats i un “programa de vacunació accelerat”

Barcelona, dissabte 16 de gener de 2021. “El PSC està més preocupat per salvar l’‘operació Illa’ que per gestionar la pandèmia”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) Al Parlament, Nacho Martín Blanco, en una atenció als mitjans de comunicació, acompanyat de la número 2 per Cs a Barcelona, Anna Grau, després que els socialistes hagin estat l’únic partit contrari a ajornar les eleccions catalanes al 30 de maig. “El PSC té un càlcul partidista” i no es basa en el “criteri sanitari” ha lamentat quan “el principal és la salut de les persones”.

El diputat taronja també ha defensat la proposta de Cs d’un “confinament intel·ligent” amb restriccions de mobilitat, però amb ajudes als sectors més afectats i un “programa de vacunació accelerat” que va presentar ahir la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, en el Congrés dels Diputats. Precisament, Martín Blanco ha criticat que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, només mostri la seva preocupació per la situació de la pandèmia amb “índex de contagi disparats” i no presenti mesures. “Demanem lideratge i que prengui iniciatives” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD