Actualitat

Carrizosa: “L’’efecte Illa’ és l’efecte del caos perquè ens porta a la inseguritat jurídica i a la indecisió”

by cscatalunya — 17 gener 2021 @ 15:08
Comparte

El candidat de Cs anuncia iniciatives al Congrés i al Parlament per sancionar el maltractament i l'abandonament animal

Barcelona, diumenge 17 de gener de 2021. “L’‘efecte Illa’ és l’efecte del caos perquè ens porta a la inseguretat jurídica i a la indecisió”. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, després de visitar la Lliga per a la protecció d’Animals i Plantes de Barcelona, acompanyat de la secretària general de Cs i diputada en el Parlament, Marina Bravo, i la número 2 de Cs per Barcelona, Anna Grau. Carrizosa ha demanat al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que “deixi de ser ministre a temps parcial” i li ha retret que el govern espanyol no tingui “un pla nacional per a les comunitats autònomes” per prendre mesures de lluita contra la pandèmia i evitar discrepàncies com a Castella i Lleó amb el toc de queda.

Carrizosa també s’ha mostrat sorprès pel discurs del PSC sobre l’ajornament de les eleccions catalanes perquè “primer va dir que suspendre les eleccions era suspendre la democràcia”, quan “després van proposar una data que els anava millor”. També ha criticat el “discurs negacionista” dels socialistes“dient que no s’ha de tenir por al virus”. El líder taronja ha defensat que cal “votar amb tranquil·litat” perquè “les eleccions siguin legítimes” i “no trobar-nos amb una abstenció que no reflecteixi la voluntat popular” ha dit.

El candidat de Cs també ha anunciat iniciatives al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya per sancionar el maltractament i l’abandonament animal. Al Congrés, la formació taronja impulsarà una iniciativa perquè es contemplin les “penes de presó pels qui maltractin animals” i, a la cambra catalana, en la pròxima legislatura, una“llei pel benestar animal” per “sancionar amb més severitat als qui maltracten o abandonin animals” i també per “afavorir adopcions”.

Volver a ACTUALIDAD