Actualitat

Carrizosa: “ERC i PSC estan més pendents de salvar les seves sigles que de salvar vides, però els catalans comencen a estar cansats dels seus càlculs electoralistes”

by cscatalunya — 24 gener 2021 @ 15:35
Comparte

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, afirma que de cara al 14F "hem d'anar a votar a Catalunya amb l'esperança i la convicció que podem fer un canvi"

Sabadell, diumenge 24 de gener de 2021. “ERC i PSC estan més pendents de salvar les seves sigles que de salvar vides, però els catalans comencen a estar cansats dels seus càlculs electoralistes“. Així ho ha dit el cap de l’oposició a Catalunya i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa a l’atendre els mitjans de comunicació al costat de la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, a Sabadell. Carrizosa ha assenyalat que “malgrat que els republicans i els socialistes es barallen en públic, en privat preparen un tripartit” i ha recordat que el candidat de PSC i actual ministre de sanitat, Salvador Illa, “prepararà el tripartit perquè ja ho ha pactat al govern d’Espanya“. “No es tracta sobre si votar ERC o PSC, sinó de votar per un tripartit amb tot el que això comporta o una alternativa de canvi“, ha sentenciat.

El candidat taronja també ha explicat que Cs ha presentat una iniciativa al Parlament per evitar que hi hagi polítics que es vacunin saltant-se els protocols i “hagin de dimitir els que ho facin“. També ha demanat que instal·lacions que es van usar durant la primera onada de la pandèmia del covid, com el pavelló de Sabadell, ara es puguin fer servir per accelerar el pla de vacunació “i vèncer el virus i no allargar les conseqüències de la crisi econòmica“.

D’altra banda, la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat que de cara al 14F “hem d’anar a votar a Catalunya amb l’esperança i la convicció que podem fer un canvi“, i “l’única formació política que representa un canvi de veritat és Ciutadans“, ja que “si al PSC li surten els números, farà un tripartit” perquè “Illa ja ho ha fet triant com a membre de Govern a Otegi en comptes de Ciutadans” ha explicat Arrimadas. A més, ha recalcat que “ja liderem el constitucionalisme el 2017” i que “som l’únic vot que no defrauda, ​​un vot sensat” que “ho ha demostrat a l’oposició lluitant per aconseguir millores per a tots els espanyols“. Sobre Salvador Illa, la presidenta taronja ha afegit que “ens mereixem un ministre que es dediqui a la Sanitat i que no faci campanya des del Ministeri“.

La líder de la formació taronja ha exigit a més “un compromís ètic a tots els partits perquè s’apartin a tots els càrrecs que s’han saltat la cua per vacunar-se“, ja que “no podem tenir polítics que robin diners” ni que “robin vacunes“, “no volem caixes B de diners ni de vacunes“. “La gran esperança contra aquesta pandèmia és la vacunació” i a Sabadell “hi ha un magnífic recurs per accelerar el seu procés i treure pressió als hospitals que estan centrats en lluitar contra la pandèmia“, ha destacat Arrimadas.

Volver a ACTUALIDAD