Actualitat

Martín Blanco: “És important que el vot es concentri en Cs perquè si al PSC li donen els números tornarà a fer un tripartit”

by cscatalunya — 25 gener 2021 @ 12:42
Comparte

El diputat de Cs apunta que "és fonamental que el pròxim govern sigui lleial a Espanya, respecti la pluralitat de la societat catalana, les seves llengües i deixi enrere l'etapa negra del ‘procés'"

Terrassa, dilluns 25 de gener de 2021. “És important que el vot es concentri en Cs perquè si al PSC li donen els números tornarà a fer un tripartit“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i número 3 de Cs per Barcelona, ​​Nacho Martín Blanco, en atendre els mitjans de comunicació acompanyat de la portaveu de Cs a l’Ajuntament de Terrassa i candidata número 10 per Barcelona, ​​Isabel Martínez, abans de reunir-se amb representants del sector sanitari de la zona. Martín Blanco ha apuntat que “és molt important que al PSC no se li doni l’oportunitat de triar a ERC” com a soci per formar un govern i per evitar-ho ha demanat “omplir les urnes de vots constitucionalistes per tenir un govern que governi per i per a tots els catalans“.

Martín Blanco ha apuntat que “és fonamental que el pròxim govern sigui lleial a Espanya, respecti la pluralitat de la societat catalana, les seves llengües i deixi enrere l’etapa negra del procés” i ha remarcat que és important “que el vot constitucionalista es concentri en Cs” per a després de les eleccions poder formar un govern amb el PSC. El diputat ha explicat que d’aquesta manera es podria “passar pàgina del ‘procés’, la pèrdua d’oportunitats i del desastre econòmic i social” que han suposat els governs de l’última dècada a Catalunya, alhora que s’evitaria un nou tripartit, “que van ser l’avantsala i el trampolí del ‘procés’“.

D’altra banda, la portaveu taronja a Terrassa i candidata número 10 per Barcelona de Cs, Isabel Martínez, ha recordat abans de reunir-se amb representants sanitaris de la zona, que “durant anys l’atenció mèdica dels ciutadans no ha estat una prioritat del Govern de la Generalitat” i ha exigit a l’executiu català que doti la zona dels recursos sanitaris necessaris. “Ens trobem que els metges han de fer visites telefòniques o hi ha 127 dies d’espera per a realitzar-se un TAC“, ha apuntat.

Volver a ACTUALIDAD