Actualitat

Carrizosa: “El PSC pot triar el camí del tripartit, de deixar tirats als autònoms, o el de Cs amb un futur govern que s’ocupi dels problemes de la gent”

by cscatalunya — 27 gener 2021 @ 13:26
Comparte

El candidat de Cs assegura que el nomenament d'Iceta com a ministre és “un intercanvi de Sánchez per agradar als seus futurs socis: Podemos i ERC”

Vilanova i la Geltrú, dimecres 27 de gener de 2021. “El PSC pot triar el camí del tripartit, de deixar tirats als autònoms amb les seves ajudes, o el de Cs amb un futur govern que s’ocupi dels problemes de la gent, que entengui a comerciants, hotelers i persones en ERTEs que no poden treballar en pandèmia”. Així ho ha dit el cap de l’oposició a Catalunya i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en una atenció a mitjans després de reunir-se amb comerciants de Vilanova i la Geltrú acompanyat del diputat de Cs per Barcelona, Manu Rodríguez. Carrizosa ha demanat que a Catalunya “no es faci el mateix que s’ha fet al Congrés dels Diputats: un pacte amb Podemos i amb ERC”.

El líder taronja considera que el partit taronja ha de ser “prou fort com per poder obligar al PSC a fer un acord amb un partit constitucionalista que canviï de veritat la política catalana”. Per a Carrizosa, és “una oportunitat” perquè els votants dels partits separatistes “estan frustrats amb les polítiques que han fet els seus líders” i “per les mentides que els han explicat”.

El candidat de Cs ha assegurat que el nomenament de Miquel Iceta com a ministre és “un intercanvi de Sánchez per agradar als seus futurs socis: Podemos i ERC” i ha recordat que el líder socialista català “ha estat l’ideòleg dels indults” als presos independentistes i “l’aconseguidor dels anteriors tripartits”. “Ha posat la catifa vermella al separatisme i ha assumit tots els seus mantres” ha sentenciat.

Finalment, Carrizosa ha anunciat que la formació liberal farà una campanya de cara al 14F “100% digital” amb actes per streaming i ha recomanat “que cap ciutadà es desplaci per anar a un míting” perquè cal preservar la salut pública.

Volver a ACTUALIDAD