Actualitat

Grau sobre el tercer grau als presos del ‘procés’: “És una vergonya que es doni privilegis a unes persones que presumeixen d’anar contra la justícia i la convivència”

by cscatalunya — 28 gener 2021 @ 13:56
Comparte

La diputada de Cs i candidata número 8 per Barcelona, ​​Sonia Sierra apunta que "si Cs governa prioritzarà les polítiques socials davant el malbaratament dels governs separatistes"

Rubí (Barcelona), dijous 28 de gener de 2021. “És una vergonya que es doni privilegis a unes persones que presumeixen d’anar contra la justícia i la convivència“. Així ho ha dit la candidata número 2 per Barcelona de Ciutadans (Cs) a les eleccions a Parlament, Anna Grau, sobre la concessió del tercer grau per part de la Generalitat als presos del ‘procés’, a l’atendre els mitjans de comunicació costat de la diputada de Cs i candidata número 8 per Barcelona, ​​Sonia Sierra, després de reunir-se amb el projecte solidari de Can Mir de Rubí. Grau ha apuntat que el Govern “no ha tingut ni la picardia ni la discreció de prendre la decisió sense que es noti que es tracta d’un objectiu electoral“, perquè els presos puguin fer campanya, i ha remarcat que és una decisió “amb dubtosa legitimitat moral“.

La candidata taronja ha explicat que “Cs només vol que es compleixin les lleis i les normes” però que “hi ha decisions que es retraten soles“. Sobre la visita al projecte inclusiu de Can Mir, Grau ha apuntat que “hi ha partits que s’omplen la boca d’inquietuds socials i de fer pàtria, però després els importa poc els problemes de la gent” i ha afirmat que, per contra, “Cs està darrere de la gent“.

D’altra banda, la diputada de Cs i candidata número 8 per Barcelona, ​​Sonia Serra, ha apuntat que “si Cs governa prioritzarà les polítiques socials davant el malbaratament dels governs separatistes” i ha anunciat que presentaran “una llei de drets de les persones amb discapacitat i també una llei de l’esport i l’activitat física que prioritzi l’esport femení i la inclusió“. La diputada taronja també ha apuntat que “Cs vol una escola trilingüe, que els ciutadans siguin iguals davant la llei sense donar privilegis als polítics que han malversat diners i lluitar contra la corrupció” i “el millor candidat de consens per dur a terme aquest projecte és Carlos Carrizosa“.

Volver a ACTUALIDAD