Actualitat

Arrimadas: “Qui tingui dubtes de votar presencialment que sol·liciti el vot per correu perquè la clau determinant serà la participació”

by cscatalunya — 30 gener 2021 @ 12:00
Comparte

La presidenta de Cs anima a "concentrar el vot constitucionalista a Cs perquè no governi la Generalitat cap partit independentista"

Barcelona, ​​dissabte 30 de gener de 2021. Qui tingui dubtes de votar presencialment que s’apropi a sol·licitar el vot per correu perquè la clau determinant serà la participació“. Això és el que ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, després d’anar a sol·licitar el vot per correu a Barcelona per a les eleccions autonòmiques del 14F. Arrimadas ha explicat que, davant les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia, els catalans tenen la via alternativa del vot per correu que es pot sol·licitar fins al dia 5 de febrer.

La líder de Cs ha assegurat que en aquestes eleccions la clau serà la participació: “si tots els que volem un canvi i un govern constitucionalista anem a votar, ho aconseguirem“, ha afirmat. I ha demanat concentrar el vot constitucionalista a Ciutadans perquè d’aquesta manera “cap partit independentista governarà“.

Arrimadas ha apuntat “el nerviosisme dels partits independentistes” perquè saben que “o governen amb un tripartit amb el PSC o es queden fora de la Generalitat“. “Un tripartit allargaria el procés, inclouria indults i veuríem a Junqueras al Govern amenaçant de tornar-ho a fer“, ha alertat la líder de la formació liberal.

La presidenta de Cs ha reiterat la necessitat de concentrar el vot en el seu partit per tenir “un govern que treballi per als 7,5 milions de catalans i no només per a Junqueras i els seus amics“. “Aprofitem l’oportunitat per al constitucionalisme, no els ressuscitem, concentrem el vot en Cs i tindrem un govern assenyat, moderat i que passi pàgina del procés i iniciï una nova etapa per a tots els catalans“, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD