Actualitat

Carrizosa: “La vocació de Cs és ajudar a les empreses perquè pervisqui el teixit empresarial i no ens trobem les persianes abaixades”

by cscatalunya — 3 febrer 2021 @ 11:45
Comparte

El candidat de Cs presenta a Foment del Treball les propostes taronges per impulsar les empreses catalanes que consisteixen en una baixa d'impostos, menys burocràcia, reformar l'administració i ajudar els autònoms

Barcelona, ​​dimecres 3 de febrer de 2021. “La vocació de Cs és ajudar a les empreses perquè pervisqui el teixit empresarial i no ens trobem les persianes abaixades“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en una conferència organitzada per Foment del Treball. Carrizosa ha apuntat que “cal aturar la decadència econòmica” en què ha caigut Catalunya “amb 7.000 empreses que se n’han anat des que va arrencar el ‘procés’“, segons el registre mercantil. Ha assenyalat que “Catalunya té la tradició i la potència de l’empresariat” i per això cal donar “carpetada al ‘procés’” en les pròximes eleccions amb “un govern constitucionalista que l’aparqui i parli del que ens interessa a tots“.

El candidat de Cs ha presentat les propostes taronges per impulsar les empreses catalanes que inclourien “una baixada d’impostos que afavoreixi la competitivitat de les empreses“, com ara baixar l’IRPF, el de transmissions patrimonials o suprimir el de successions “per tenir una fiscalitat més justa per a la nostra economia“. També ha explicat la necessitat d’una menor burocràcia i una major seguretat jurídica “alhora que també es reforma l’administració catalana prèviament a una auditoria de la despesa“. Finalment, ha recordat la necessitat d’ajudes directes pels autònoms i un pla per a l’hostaleria, perquè “si hi ha mesures restrictives, sempre hi ha d’haver ajudes“.

Carrizosa ha remarcat que “si no s’ajuda que visquin les empreses, ens enfrontarem a un futur molt més negre” i ha apuntat que, en el context de la pandèmia, “si aconseguim preservar la vida dels autònoms i les empreses, podrem remuntar en el futur i recuperar els nivells de riquesa” més fàcilment.

Volver a ACTUALIDAD