Actualitat

Carrizosa: “O seguim en el desgavell i la manca de gestió de l’actual govern o bé canviem a un govern constitucionalista amb Cs”

by cscatalunya — 3 febrer 2021 @ 20:16
Comparte

El candidat taronja afirma que Cs "convertirà la sanitat en una prioritat" invertint més diners que ara "es gasten en xiringuitos, subvencions i propaganda" i crearà "una autopista de vacunació" per accelerar l'actual procés

Barcelona, ​​dimecres 3 de febrer de 2021. “O seguim en el desgavell i la manca de gestió de l’actual govern o bé canviem a un govern constitucionalista amb Cs“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en la trobada per la sanitat on han participat el vicepresident de Castella i Lleó, Francisco Igea, l’eurodiputat de Cs, José Ramón Bauzá, el diputat i cap de llista per Lleida, Jorge Soler, i la candidata número 3 per Lleida, Heydi Hernández.

Carrizosa ha apuntat que “la garantia de canvi” a Catalunya ve de la mà “d’un govern presidit per Cs” perquè canviar un govern separatista per un tripartit “seguiria sent el mateix perquè estaria ERC“. El candidat taronja ha demanat el vot per a Cs afirmant que “és un partit que no està lligat a una agenda judicial“, i ha recordat que el PP “està sota l’agenda judicial dels nous papers de Bárcenas, el PSC sota el cas de Núria Marín, Podem sota el cas Neurona i Junts té la seva candidata, Laura Borràs, imputada“.

Carrizosa ha afirmat que “Cs convertirà la sanitat en una prioritat” invertint més diners que ara “es gasten en xiringuitos, subvencions i propaganda“. “Revertirem el malbaratament del ‘procés’ i invertirem en sanitat“, ha sentenciat i ha afegit que crearà “una autopista de vacunació” per accelerar l’actual procés formant a més personal sanitari per vacunar. També ha anunciat una paga extraordinària per a tots els treballadors sanitaris, inclòs el personal de neteja i zeladors “perquè tots mereixen el reconeixement“.

D’altra banda, l’eurodiputat de Cs, José Ramón Bauzá, ha posat en valor la importància dels farmacèutics durant la pandèmia i també el paper d’Europa en la compra centralitzada de material sanitari o vacunes, però ha lamentat que les mesures del govern d’Espanya “no s’hagin pres per motius epidemiològics, sinó per posicions polítiques interessades“. El vicepresident de Castella i Lleó, Francisco Igea ha recordat que l’actitud de Cs durant la pandèmia “sempre ha estat d’estendre la mà” al govern, com s’ha demostrat amb els estats d’alarma o els pressupostos generals de l’Estat.

Volver a ACTUALIDAD