Actualitat

Arrimadas: “Després de tant ‘procés’, pandèmia i govern populista a Barcelona, és moment d’aixecar el sector turístic”

by cscatalunya — 4 febrer 2021 @ 19:52
Comparte

La presidenta de Cs afirma que "no es tracta de canviar la corrupció de el 3% per la del bipartidisme, sinó de tenir un govern que lluiti contra la corrupció com farà Cs a Catalunya"

Barcelona, dijous 4 de febrer de 2021. “Després de tant ‘procés’, pandèmia i govern populista a Barcelona, és moment d’aixecar el sector turístic”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en l’acte sobre el sector turístic on també han participat el vicepresident de la Junta d’Andalusia, Juan Marín, la candidata número 2 de Cs per Barcelona, Anna Grau, i la presidenta del grup de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte. Arrimadas ha afirmat si governa el candidat de Cs, Carlos Carrizosa a Catalunya “es prendran mesures per atraure empreses, eliminar burocràcia i baixar impostos, tot el contrari que han fet els governs separatistes i el d’Ada Colau“. També ha explicat que les propostes taronges contemplen “un bo turístic de 500 € perquè les famílies viatgin per Catalunya i eliminar la taxa turística durant els mesos de pandèmia“.

La presidenta taronja ha apuntat que en les pròximes eleccions “no es tracta de canviar la corrupció del 3% per la del bipartidisme de PP i PSC, sinó de tenir un govern que lluiti contra la corrupció com farà Cs a Catalunya“. Arrimadas ha recordat que “avui s’ha tornat a reactivar el cas Bárcenas que afecta el PP, tenim a la presidenta de PSC, Núria Marín, i la candidata de Junts, Laura Borràs, imputades per corrupció i a ERC implicada en el cas Voloh” per presumpte finançament il·legal per al ‘procés’.

Per això, Arrimadas ha assenyalat que a Catalunya “sí que hi ha diners per ajudar els sectors més afectats per la pandèmia” però que aquest actualment se’n va “a col·locats, la NASA catalana o tenir els sous d’alts càrrecs més alts d’Espanya“. Ha remarcat que Catalunya necessita un nou govern liderat pel candidat taronja, Carlos Carrizosa, perquè es doni “seguretat jurídica i tingui les mans netes de corrupció per iniciar una nova etapa” perquè “no serà un canvi el canviar la corrupció nacionalista per la corrupció del bipartidisme“.

D’altra banda, el vicepresident andalús, Juan Marín, ha explicat que “cal apostar definitivament pel sector turístic encara que a alguns no els agradi perquè és un motor econòmic capaç de mobilitzar el 13% del ‘PIB” i ha explicat les diferents iniciatives que Cs ha pres a Andalusia per ajudar a aquest sector durant la pandèmia.

Volver a ACTUALIDAD