Actualitat

Carrizosa, sobre la vicepresidenta del govern: “Calvo treu ferro als vetos creuats entre Illa i Aragonès, com si en campanya fos lícit mentir”

by cscatalunya — 4 febrer 2021 @ 15:18
Comparte

El vicepresident de la Junta d'Andalusia, Juan Marín, assegura que amb Cs al Govern "la corrupció no tindrà cabuda a les institucions catalanes"

Barcelona, dijous 4 de febrer de 2021. “Carmen Calvo treu ferro als vetos creuats entre Illa i Aragonès, com si en campanya fos lícit mentir”. Així ho ha dit el candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, acompanyat del vicepresident de la Junta d’Andalusia, Juan Marín, la candidata número 4 de Cs per Barcelona, Marina Bravo, i la presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, en una visita als restauradors del Port Olímpic de Barcelona. Carrizosa ha assegurat que “el mateix dia en què el PSOE vota a favor de la taula del xantatge”, la vicepresidenta del govern espanyol “obre la porta al pacte del PSC amb ERC”. “Volem denunciar la hipocresia del PSC que ja ha tancat el tripartit amb ERC i està enganyant” per formar govern, ha comentat.

El candidat taronja també ha criticat l’enquesta del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) que Tezanos “s’ha tret de la màniga” perquè “mai un govern d’Espanya havia tret sondejos en plena campanya”. És un “intent desesperat” per “reforçar el candidat del govern” ha sentenciat. Sobre els “nous papers de Bárcenas”, Carrizosa ha exigit al PP “que col·labori amb la justícia i condemni aquests casos de corrupció”, com és el cas també de la socialista, Núria Marín. Encara que els “campions en corrupció són els nacionalistes” com demostren l’‘operació Voloh’ en la que està implicat el exconseller d’ERC, Xavier Vendrell, o el cas de la candidata de JxCat, Laura Borràs, qui “mai ha negat l’autoria d’uns correus incriminatoris”. “És una vergonya” ha manifestat que “el nacionalisme continuï tapant la corrupció amb l’estelada”.

Per la seva banda, el vicepresident de la Junta d’Andalusia, Juan Marín, ha assegurat que amb Cs al Govern “la corrupció no tindrà cabuda en les institucions catalanes” i ha posat com a exemple les mesures impulsades a la Junta com la “llei de protecció a denunciants”, l’eliminació de ‘chiringuitos’ i la reordenació del sector públic perquè “per accedir a un càrrec públic, hi hagi un concurs públic” i “tots tinguem les mateixes oportunitats” ha dit.

Volver a ACTUALIDAD