Actualitat

Martín Blanco: “L’autèntic canvi a Catalunya és un govern constitucionalista liderat per Cs amb el suport de PSC i que tingui com a prioritat els problemes reals dels catalans”

by cscatalunya — 4 febrer 2021 @ 15:12
Comparte

La candidata número 2 per Barcelona, ​​Anna Grau, assegura en una visita a Badalona que "Catalunya pot remuntar amb polítiques de veritat"

Badalona, ​​dijous 4 de febrer del 2021. “L’autèntic canvi a Catalunya és un govern constitucionalista liderat per Cs amb el suport del PSC i que tingui com a prioritat els problemes reals dels catalans”. Així ho ha afirmat el candidat de Ciutadans (Cs) número 3 per Barcelona, ​​Nacho Martín Blanco, després de visitar l’eix comercial de barri de La Salut de Badalona. Martín Blanco ha explicat que, en aquesta ciutat, que és una de les més importants de Catalunya, l’activitat econòmica i comercial està molt danyada per la pandèmia i per les restriccions arbitràries imposades pel Govern. “Ho ha fet rematadament malament”, ha dit el candidat de Cs.

Durant la seva intervenció davant els mitjans de comunicació, Martín Blanco, ha assegurat que el 14F els catalans “tenim l’oportunitat de donar un gir i deixar enrere aquesta època de restriccions en la qual no s’han prioritzat les coses essencials”, ha afirmat. I ha afegit que el seu partit vol aconseguir que “a Catalunya es dediquen els recursos a les coses que de veritat preocupen als catalans com l’educació, la sanitat o els serveis socials”. Per a Martín Blanco la fórmula és un govern constitucionalista liderat per Ciutadans i amb el suport de PSC i el PP “el canvi només arribarà amb un partit com Ciutadans fort en el govern perquè si no tindrem continuïtat, que és el que representa un govern separatista o un altre tripartit amb el PSC, ERC i Podem “.

L’acte ha comptat també amb la intervenció de la candidata número dos per Barcelona de la formació liberal, Anna Grau, que ha assenyalat les dificultats amb què es troben els autònoms i els comerciants per tirar endavant. “Estem davant d’una situació molt greu i per aixecar Catalunya caldrà treballar molt”, ha afirmat. I ha conclòs afirmant convençuda que “Catalunya pot remuntar amb polítiques de veritat”.

Volver a ACTUALIDAD