Actualitat

Martín Blanco: “Hi ha anhel de canvi i passa per un govern format per les forces constitucionalistes i liderat per Ciutadans”

by cscatalunya — 5 febrer 2021 @ 13:58
Comparte

La candidata número 2 per Barcelona, ​​Anna Grau, insta els catalans a "votar amb il·lusió per aconseguir el canvi a Catalunya"

Mataró, divendres 5 de febrer del 2021. “Hi ha anhel de canvi i passa per un govern format per les forces constitucionalistes i liderat per Ciutadans”. Així ho ha dit el candidat número 3 de Cs per Barcelona a les properes eleccions al Parlament, Nacho Martín Blanco, en una visita a Mataró juntament amb la també candidata, Anna Grau, i representants de la formació liberal a la capital de Maresme.

Durant la seva intervenció davant els mitjans, Martín Blanco ha explicat que els sectors comercials de la ciutat li han traslladat el seu malestar i preocupació per la crisi que ha generat la pandèmia de la Covid-19. “La Generalitat ha desatès als ciutadans i no han assumit les seves responsabilitats com a governants”, ha emfatitzat el dirigent liberal. I ha afegit que ha detectat “ganes d’un canvi de les polítiques a Catalunya” i que fins i tot els votants socialistes “esperen que no hi hagi un govern separatista ni un tripartit”.

“Els governs integrats amb ERC i Podem alimenten les tesis nacionalistes, la divisió i una forma contraproduent de fer política”, ha assegurat el portaveu de la formació taronja. I és per això que ha demanat “concentrar a Ciutadans el vot constitucionalista” perquè assegura “la defensa de la Constitució, la llibertat i la igualtat”. “Catalunya necessita un canvi i això passa amb un Ciutadans fort en les institucions i al Parlament”, ha dit.

Finalment, la candidata número 2 per Barcelona de la formació liberal, Anna Grau, ha demanat als catalans “votar amb il·lusió” i no fer-ho a aquells que “prometen la lluna”“No hi ha res perdut, el canvi a Catalunya és possible”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD