Actualitat

Arrimadas: “Si es vota a Cs podrem oblidar-nos de tenir un govern que ens divideix i ens atraca amb el ‘procés’ i la corrupció”

by cscatalunya — 6 febrer 2021 @ 13:36
Comparte

El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, afirma que farà un pas endavant i treballarà "per la convivència i els problemes reals dels catalans" si el constitucionalisme aconsegueix "un escó més" que el separatisme

Barcelona, ​​dissabte 6 de febrer de 2021. “Si es vota a Cs podrem oblidar-nos de tenir un govern que ens divideix i ens atraca amb el ‘procés’ i la corrupció“. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en l’acte celebrat amb el candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, i la candidata número 2 de Cs per Barcelona, ​​Anna Grau, on també han participat dos els fundadors de Cs, Félix de Azúa i Francesc de Carreras i afiliats taronges. Arrimadas ha afirmat que el dia després de les eleccions “podem aixecar-nos amb els números per formar un govern constitucionalista liderat per Carrizosa i que pensi en tots els catalans“. Per a això, ha assenyalat la importància de concentrar el vot en Cs “perquè és l’únic vot segur perquè Catalunya torni a créixer i perquè no acabem en un tercer tripartit” ja que “no només cal lluitar contra el nacionalisme, sinó que hem de fer una bona gestió del dia a dia“.

Arrimadas ha recalcat que Cs “és un partit que ja ha fet història” per haver “reviscut el centre polític a Espanya” i per haver demostrat amb la victòria electoral a Catalunya el 2017 que “no era veritat que aquesta terra era nacionalista o que ens volíem independitzar“. Ha afirmat que els partits separatistes “estan molt nerviosos” perquè “veuen una opció real de perdre el govern de la Generalitat“, però ha afegit que, encara que no hi hagi una coalició de partits separatistes en el govern, el que pot haver és “un tripartit entre el PSC, ERC i els comuns“. “Si poden tornaran a fer un tripartit i vots suposadament constitucionalistes tornaran a anar a ERC“, ha lamentat.

El candidat taronja a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha afirmat que donarà un pas endavant i treballarà “per la convivència i els problemes reals dels catalans” si el constitucionalisme aconsegueix “un escó més” que el separatisme perquè “és el moment de donar el pas per aconseguir un canvi i treballar per a tots els catalans“. Ha demanat “portar de l’orella al PSC a pactar aquest canvi” a Catalunya perquè si no “tornaran a pactar amb els nacionalistes com fan, curiosament, sempre“. “La garantia de tenir un altre govern és Cs perquè som els que no ens amaguem de dir que som constitucionalistes“, ha sentenciat.

El fundador de Cs, Francesc de Carreras, ha apuntat que “Cs és més imprescindible que mai” perquè “les mateixes raons per les quals es va fundar el partit en 2006 segueixen vigents ara“, com és la lluita contra el nacionalisme. D’altra banda, Félix de Azúa, ha recalcat la història de el partit i ha assenyalat que Cs és l’única força política “capaç d’acabar amb el caïnisme d’uns contra altres“.

Volver a ACTUALIDAD