Actualitat

Dimas Gragera: “Ciutadans impulsarà una modificació de la llei per acabar amb ‘l’impostàs metropolità'”

by cscatalunya — 8 febrer 2021 @ 15:27
Comparte

El secretari adjunt d'Acció Institucional de Cs a Catalunya explica que la formació taronja va proposar altres mesures per finançar l'AMB perquè suposi una redistribució més "transparent, justa, equitativa i eficient" dels diners

Barcelona, ​​dilluns 8 de febrer de 2021. “Ciutadans impulsarà una modificació de la llei per acabar amb  l’impostàs metropolità”, així ho ha dit el secretari adjunt d’Acció Institucional de Cs a Catalunya i candidat de la formació liberal a les eleccions autonòmiques, Dimas Gragera. Es tracta de la Llei 31/2010 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona aprovada pel Parlament de Catalunya el 27 de juliol de 2010. El dirigent de la formació taronja ha explicat que el seu partit impulsarà aquesta modificació legislativa si accedeix a Govern de la Generalitat després del 14F. La iniciativa, segons ha explicat, anirà acompanyada de noves mesures que permetin finançar l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​perquè la redistribució econòmica dels diners sigui més “transparent, justa, equitativa i eficient”.

El portaveu de la formació liberal ha explicat que aquesta nova proposta permetrà “millorar de manera quantitativa i qualitativa el transport de la zona 1 sense apujar els impostos als ciutadans”. A més Gragera ha explicat que es proposarà la realització d’una auditoria independent anual sobre els serveis prestats i l’activitat duta a terme.

Finalment, el candidat taronja, ha explicat que la modificació legislativa que impulsarà Ciutadans contempla l’eliminació del sobre dimensionament de les administracions públiques i ,com a conseqüència,  dels càrrecs de confiança generats pels partits independentistes, PSC i Els Comuns que repercuteix directament en la butxaca del conjunt de la ciutadania.

Volver a ACTUALIDAD