Actualitat

Martín Blanco: “L’únic canvi és un govern constitucionalista liderat per Cs, no hi ha canvi si cal triar entre un govern separatista i un tripartit”

by cscatalunya — 8 febrer 2021 @ 14:10
Comparte

Martín Blanco visita Santa Coloma de Gramenet juntament amb l'eurodiputat Jordi Cañas que assegura que "el que no ha sabut gestionar la pandèmia a Madrid no donarà solucions a Catalunya"

Santa Coloma de Gramenet, dilluns 8 de febrer de 2021. “L’únic canvi és un govern constitucionalista liderat per Cs, no hi ha canvi si cal triar entre un govern separatista i un tripartit perquè és més del mateix”. Així ho ha afirmat el candidat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, durant una visita a Santa Coloma de Gramenet acompanyat del candidat de Cs i regidor d’aquest municipi, Dimas Gragera, i l’eurodiputat Jordi Cañas. En declaracions als mitjans Martín Blanco ha reiterat que els socialistes “s’entesten a repetir els errors del passat” en voler governar amb ERC i Podem. I ha assegurat que si els números donen “faran un altre tripartit amb les mateixes polítiques que hi ha hagut fins ara i que exclouen la majoria dels catalans”.

El candidat de Cs ha fet una crida a la participació el 14F perquè “una alta participació del constitucionalisme, ens permetria superar als nacionalistes a les urnes”, ha dit. I ha recordat que fins ara “la Generalitat ha estat més pendent de la seva obsessió identitària, que no de preocupar-se de les inquietuds reals dels catalans”.

L’eurodiputat, Jordi Cañas, per la seva banda, ha afirmat que en les pròximes eleccions els catalans decidiran “si Catalunya té un govern que pensi en els ciutadans, o que treballi en contra seu”. I ha recordat que Ciutadans és la garantia “d’un govern que posi l’accent en les polítiques socials i en donar resposta als problemes dels catalans”.

“Ciutadans vol formar part del pròxim govern de la Generalitat i donar solucions perquè hem demostrat que on Cs governa les mesures que es prenen tenen en compte l’impacte sobre els ciutadans, comerciants i autònoms”, ha afirmat. Cañas ha reclamat ajudes directes pels sectors afectats per la crisi de la Covid-19 i ha recordat que “el que no ha sabut gestionar la pandèmia ni donar solucions econòmiques a Madrid, no les podrà donar a Catalunya amb els aliats separatistes”.

L’acte ha comptat també amb la participació del candidat local i regidor de Cs a Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera, que ha explicat que avui han traslladat a veïns, autònoms, comerciants i hostalers de la ciutat totes les mesures de Ciutadans per pal·liar els efectes de la pandèmia. I ha lamentat que es tracta de “col·lectius oblidats tant pel Govern de la Generalitat com pel govern de Sánchez”.

Volver a ACTUALIDAD