Actualitat

Arrimadas: “Estem a un escó d’un govern constitucionalista per fer un canvi de veritat i no canviar d’un govern separatista a un altre de tripartit”

by cscatalunya — 9 febrer 2021 @ 20:51
Comparte

La presidenta de Cs afirma que "Salvador Illa proposa el trident de la ruïna econòmica: Colau a Barcelona, ​​els Comuns en la Generalitat i Iglesias al govern d'Espanya"

Barcelona, ​​dimarts 9 de febrer de 2021. “Estem a un escó de tenir un govern constitucionalista per fer un canvi de veritat a Catalunya i no un canvi d’un govern separatista per un altre tripartit“. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en la trobada sobre l’hostaleria en la qual també han participat la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, la portaveu nacional de Cs, Melissa Rodríguez, i la candidata número 2 de Cs per Barcelona, ​​Anna Grau. Arrimadas ha assenyalat que un nou govern per a Catalunya “està molt a prop si tots sortim a votar” perquè “tot i que Oriol Junqueras i Carles Puigdemont volen que ens quedem a casa per dir que els constitucionalistes no existim, el 14F tenim l’oportunitat d’obrir un nou horitzó d’esperança a Catalunya“.

Arrimadas ha remarcat que “no podem tenir un canvi de model independentista al Govern per un nou tripartit” i ha animat a tots els catalans “a sortir a votar perquè és una inversió de futur“. “No només ens juguem qui governa, sinó quin model de política i de societat volem“, ha explicat la líder taronja i ha apuntat que “l’únic vot sensat amb el qual no te la jugues i que a més sap governar i gestionar és el de Cs“.

Arrimadas també ha afirmat que el candidat socialista, Salvador Illa, “proposa el trident de la ruïna econòmica: Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona, ​​els Comuns a la Generalitat i a Pablo Iglesias al govern d’Espanya“, però ha assenyalat que “Catalunya necessita ser gestionada d’una altra manera“. “Iglesias ha insistit avui que no vivim en una democràcia“, ha lamentat i ha remarcat que el vicepresident de el govern “repeteix tots els mantres dels independentistes“. “Si hi ha un tripartit no només escoltarem a Esglésies dient que hi ha presos polítics i que Puigdemont és un exiliat, sinó que ho seguirem escoltant des de la Generalitat“, ha advertit.

Sobre el sector de l’hostaleria, la presidenta taronja ha explicat que “Cs és conscient de la gravetat de la situació de el sector” i ha assenyalat que “volem un pla especial per a l’hostaleria i també un pla de xoc per a l’oci nocturn” perquè durant tot aquest temps han patit restriccions “però no se’ls ha donat ajudes“. “La nostra proposta per a l’hostaleria és seguir el model europeu de donar ajudes, perquè hi ha una manera diferent de gestionar la pandèmia“, ha remarcat.

Volver a ACTUALIDAD