Actualitat

Arrimadas: “L’únic vot de centre, moderat, amb propostes econòmiques ambicioses per a Catalunya i que no te la juga, és el de Cs”

by cscatalunya — 10 febrer 2021 @ 21:51
Comparte

La presidenta taronja explica que si Cs governa a Catalunya impulsarà "un pacte perquè tornin les empreses, un pla d'impuls industrial, menys burocràcia i una baixada del IRPF" a les rendes més baixes

Barcelona, ​​dimecres 10 de febrer de 2021. “L’únic vot de centre, moderat, amb propostes econòmiques per a Catalunya i que no te la juga, és el de Cs“. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en la trobada sobre economia i fons europeus on també han participat l’eurodiputat de Cs, Luís Garicano, el candidat número 3 de Cs per Barcelona, ​​Nacho Martín Blanco, i la candidata número 4 de Cs per Barcelona, ​​Marina Bravo. Arrimadas ha animat a tots els constitucionalistes a anar a votar el proper 14 de febrer perquè “dependrà d’un escó tenir una alternativa real al separatisme i no un canvi” d’un govern separatista “a un tripartit amb ERC“.

La presidenta taronja ha demanat evitar “l’alineació de la ruïna econòmica per a Catalunya” que suposaria tenir a l’Ajuntament de Barcelona a l’alcaldessa Ada Colau, en el govern de la Generalitat als Comuns i al govern d’Espanya a Pablo Iglesias. Ha explicat que, per contra, “quan governa Cs els impostos baixen i es lluita contra la corrupció” i ha apuntat que “les decisions que es prenguin ara seran molt importants per al futur de les properes dècades” donat el repartiment dels fons europeus. En aquest sentit, Arrimadas ha remarcat la necessitat de “deixar de tenir una Generalitat que governa en contra de Catalunya” i ha afirmat que els fons europeus són una oportunitat per revertir “la decadència i la caiguda dels indicadors econòmics en què s’ha sumit Catalunya en els últims 10 anys” a causa del ‘procés’.

Arrimadas ha explicat que amb un govern de Catalunya s’impulsarà “un pacte perquè tornin les empreses” perquè “seguim generant talent tot i els últims governs de la Generalitat“, i també “un pla d’impuls industrial amb ajudes directes d’un 15% de la facturació perduda per pimes industrials“. “Els últims governs han estat més pendents de col·locar amics i de ‘Nasas’ catalanes que de parlar de el pes de la indústria“, ha lamentat i també ha afegit que Cs impulsarà una reducció “de burocràcia i paperassa” i una rebaixa del tram autonòmic de l’IRPF d’un 2.5% a les rendes més baixes de 12.500 €. “És demencial que tinguem els sous més elevats en alts càrrecs i privilegis per als expresidents, però després tinguem a les rendes mitjanes i baixes gravades amb més impostos“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD