Actualitat

Carrizosa: “Només una mobilització massiva que arrossegui al PSC a pactar amb els constitucionalistes evitaria un nou tripartit”

by cscatalunya — 10 febrer 2021 @ 12:04
Comparte

El candidat de Cs afirma que "guanyar a l'independentisme és l'única manera d'obrir una nova etapa política" a Catalunya "amb Cs en el govern"

Barcelona, ​​dimecres 10 de febrer de 2021. “Només una mobilització massiva que arrossegui el PSC a pactar amb els constitucionalistes evitaria un nou tripartit“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en una roda de premsa organitzada per l’Agència EFE. Carrizosa ha assenyalat que “si el PSC forma govern amb els Comuns, l’altra pota del tripartit és ERC” i ha recordat que Cs “mai donarà suport a un govern on estigui ERC perquè és sinònim de més ‘procés’, multes lingüístiques i del no compliment de les lleis“.

El candidat taronja ha afirmat que “guanyar a l’independentisme és l’única manera d’obrir una nova etapa política” a Catalunya “amb Cs en el govern” perquè si no “continuarem amb un govern independentista o un tripartit“. “El meu objectiu prioritari és que Salvador Illa i jo puguem asseure’ns a formar un govern constitucionalista“, ha remarcat i ha lamentat que, fins ara, el PSOE hagi preferit “llançar-se als braços d’ERC i Bildu” en comptes de pactar “polítiques de centre i millorar la vida de tots els espanyols” amb Cs.

Finalment, Carrizosa ha esmentat sobre els talls a la Meridiana de Barcelona que, gràcies a Cs, “el Departament d’Interior ha pres per fi cartes en l’assumpte“. “Hi ha forma de plantar cara al separatisme, tant al carrer, com al Parlament, com a nivell judicial, si una cosa i l’altra no fan efecte“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD