Actualitat

Arrimadas: “L’única papereta que no te l’ha jugat mai, l’únic vot que no es ven, és el vot a Ciutadans”

by cscatalunya — 11 febrer 2021 @ 19:52
Comparte

La presidenta de Cs afirma que "el vot a Cs val per garantir un Govern lliure de nacionalisme a Catalunya, però també per a un govern sense crosses nacionalistes a Moncloa"

Barcelona, ​​dijous 11 de febrer de 2021. “El vot a Cs val per garantir un Govern lliure de nacionalisme a Catalunya, però també per a un govern sense crosses nacionalistes a Moncloa”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en la trobada per la convivència on també han participat l’eurodiputat de Cs, Jordi Cañas, el síndic de Cs a les Corts Valencianes, Toni Cantó, i la candidata número 2 de Cs per Barcelona, ​​Anna Grau. Arrimadas ha demanat anar a votar diumenge “amb el cap i el cor” perquè d’això dependrà “que s’abaixin els impostos, que no es talli la Meridiana, que no es deixi tirat als alumnes de l’escola concertada i que es lluiti contra la corrupció”.

La presidenta de Cs afirma que “el vot a Cs val per garantir un Govern lliure de nacionalisme a Catalunya, però també per a un govern sense crosses nacionalistes a Moncloa” i ha apuntat que el vot taronja “val triple”. “Serveix per posar fi al ‘procés’, tenir un govern que gestioni bé i no inclogui els Comuns i per canviar les polítiques”, ha explicat i ha afegit que “als separatistes no els cal signar un document que digui que no pactaran amb Cs, perquè no cal, ja que som el vot fiable, el que no se la juga” als seus electors.

Arrimadas ha afegit que la papereta de Cs “servirà per estalviar cabrejos i mals de cap” amb Carlos Carrizosa de president. Ha detallat que Carrizosa “és un candidat net, que no tots els partits ho poden dir, ha treballat fora de la política com a autònom i no es vendrà per una cadira” sinó que “defensarà els valors d’origen de Cs i té un bon equip per gestionar Catalunya”.

Arrimadas també ha lamentat la decisió del candidat socialista, Salvador Illa, de no fer-se un test de Covid abans dels debats de TV3 i La Sexta. “Alguna cosa deu ocultar per no voler-se fer la prova”, ha assenyalat i ha apuntat que “metre i mig de distància entre candidats no és suficient” en estar en un espai tancat tantes hores i pot haver-hi risc de contagi, al que ha afegit que Illa “està dient una falsedat científica” en argumentar que amb aquesta mesura és suficient.

Volver a ACTUALIDAD