Actualitat

Cañas: “Ni Illa vol passar una PCR, ni el PSC passaria la PCR contra la corrupció”

by cscatalunya — 11 febrer 2021 @ 16:29
Comparte

L'eurodiputat taronja assegura que "la vacuna i l'antídot contra la corrupció es diu Ciutadans"

L’Hospitalet de Llobregat, dijous 11 de febrer de 2021“Ni Illa vol passar una PCR, ni el PSC passaria la PCR contra la corrupció”. Així ho ha dit l’eurodiputat de Cs, Jordi Cañas, acompanyat de la candidata número 6 de Cs per Barcelona, Noemí de la Calle, davant els mitjans de comunicació després de visitar l’Hospitalet de Llobregat i després de la polèmica per la negativa del candidat del PSC, Salvador Illa, a sotmetre’s a una prova PCR abans del debat electoral de TV3. Cañas ha parlat del cas de Núria Marín, presidenta del PSC, “investigada per un cas gravíssim de corrupció clientelista que afecta la segona ciutat més important de Catalunya”.

Cañas ha explicat que “ni L’Hospitalet es mereix una alcaldessa que està sent investigada per un cas molt greu de corrupció, ni Barcelona es mereix tenir una presidenta de la Diputació investigada per un cas de corrupció, ni Catalunya pot tenir, no només un president, sinó un candidat que no és contundent contra la corrupció”. Li ha retret al PSC que no hagi demanat a Marín “ni la renúncia dels seus càrrecs institucionals ni dels seus càrrecs polítics”.

L’eurodiputat taronja ha assegurat que “la vacuna i l’antídot contra la corrupció es diu Ciutadans” i ha insistit que la formació liberal sempre ha sigut “l’assot de la corrupció”. Ha recordat que els socialistes catalans i Convergència “durant 40 anys s’han tapat les vergonyes” i ha qualificat “d’intolerable” el “pacte tàcit entre Junts i el PSC, entre Borràs i Marín per a fer callar la corrupció”. En aquest sentit, ha dit que “no podem permetre que el pròxim govern de Catalunya sigui un govern independentista liderat per una persona investigada per trossejar contractes per adjudicar-los a amics amb diners públics, ni un tripartit liderat per algú que ni sent candidat ha sigut capaç d’exigir una actitud responsable a la presidenta del seu partit”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD