Actualitat

Carrizosa: “Som la garantia del canvi, del govern de la convivència, d’acabar amb la corrupció i centrar-nos en l’economia, la sanitat i l’educació”

by cscatalunya — 11 febrer 2021 @ 11:03
Comparte

El candidat de Cs afirma que "el PSC en té ganes i els Comuns estan com bojos per formar un nou tripartit" a Catalunya i, per contra, assenyala que Cs "mai donarà suport un govern amb ERC"

Barcelona, dijous 11 de febrer de 2021. “Som la garantia del canvi, del govern de la convivència, d’acabar amb la corrupció i centrar-nos en l’economia, la sanitat i l’educació“. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, en una entrevista al programa “La Hora de La1” de TVE. Carrizosa ha assenyalat que “el veritable canvi de paradigma a Catalunya és guanyar al nacionalisme” i no canviar un govern separatista per un tripartit. “Seguir governant amb els nacionalistes no seria trencar els blocs perquè és la mateixa lògica“, ha explicat i ha apuntat que Cs “ve a guanyar-los perquè cal modernitzar les institucions i les idees catalanes“.

El candidat taronja ha afirmat que “el PSC en té ganes i els Comuns estan com bojos de formar un nou tripartit” a Catalunya i, per contra, assenyala que Cs “mai donará suport un govern amb ERC“. “Qui dipositi el vot pel PSC ho farà també per a un nou tripartit“, ha explicat i ha recordat que “si demanem un vot potent per a Cs és per evitar que els socialistes no sumin amb ERC i sumin amb nosaltres“. Carrizosa ha recordat que ja al Congrés dels Diputats el president del govern, Pedro Sánchez, “va poder triar entre el camí de l’amnistia i l’autodeterminació o el de la protecció de les famílies i els autònoms que li oferia Cs“, i Sánchez “va triar el camí l’amnistia“.

Finalment, Carrizosa ha assenyalat que els electors catalans estan advertint de la situació “de crisi sanitària, econòmica i social” que viu Catalunya i per això “quan aniran a votar pensaran en la seva família, els seus fills i la seva feina“. En aquest sentit, el candidat de Cs ha remarcat la necessitat “de poder tenir un Govern que es concentri en gestionar” perquè els últims governs no ho han fet “perquè la gent no està per ximpleries i està demanant posar fi al ‘procés’ i obrir una nova etapa“.

Volver a ACTUALIDAD