Actualitat

Carrizosa: “El canvi només pot venir d’una participació massiva del constitucionalisme”

by cscatalunya — 14 febrer 2021 @ 13:35
Comparte

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, fa una crida a la participació dels votants constitucionalistes i assegura que “si anem a les urnes ho podem canviar tot”

Barcelona, ​​diumenge 14 de febrer del 2021. “El canvi només pot venir d’una participació massiva del constitucionalisme”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, després d’exercir el seu dret a vot a Barcelona. Carrizosa ha insistit en la importància que en les eleccions autonòmiques que se celebren avui, hi hagi una bona participació perquè “és bàsic per a la democràcia”.

“El constitucionalisme ha de mobilitzar-se si volem obrir nova etapa a Catalunya de convivència, canvi i centrar-nos en els problemes reals dels catalans”, ha afirmat el candidat de la formació liberal. És per això que ha reclamat que la immensa majoria de la població ajudi a conformar un Parlament que s’assembli el més possible a la societat catalana que, segons ha dit, “és diversa i està desitjosa d’avançar”.

El candidat de Cs ha agraït la feina de tots els que fan possible aquesta jornada electoral i ha ressaltat que es prenen totes les mesures de seguretat sanitàries pel que ha afirmat que “votar és segur”.

Carrizosa ha acudit a les urnes acompanyat de la presidenta de el partit, Inés Arrimadas, que també ha agraït la feina de tots els que “fan possible el repte de votar en aquestes circumstàncies tan estranyes”, en referència a la pandèmia.

Arrimadas ha insistit que la participació és la dada que ho pot canviar tot: “Si no hi ha una àmplia participació els que sempre parlen en nom de tot Catalunya parlaran més en nom de tot Catalunya i actuaran fins i tot pitjor en un suposat nom de tota Catalunya” , ha advertit. I ha fet una crida als votants constitucionalistes per “aconseguir un resultat que s’assembli el més possible al sentiment general de la nostra societat, una societat plural i diversa”. “Si anem a les urnes a exercir el nostre dret a vot, podem canviar-ho tot”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD