Actualitat

Martín Blanco, sobre els resultats del 14F: “Una majoria independentista són 4 anys més de divisió social i de pèrdua d’oportunitats”

by cscatalunya — 15 febrer 2021 @ 12:01
Comparte

El secretari de comunicació de Cs a Catalunya lamenta la baixa participació perquè “sempre que els catalans voten massivament, el constitucionalisme creix i Cs creix”

Barcelona, dilluns 15 de febrer de 2020. “Una majoria independentista són 4 anys més de divisió social i de pèrdua d’oportunitats en comparació amb altres comunitats autònomes”. Així ho ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Nacho Martín Blanco, en una roda de premsa per valorar els resultats del 14F. Martín Blanco ha assegurat que ara només hi ha dues opcions: “un govern separatista de JxCat, ERC i la CUP” o “un tripartit d’esquerres”, i aquestes dues “maneres de governar perjudiquen els catalans”.

El secretari de comunicació de Cs a Catalunya ha lamentat la baixa participació perquè “sempre que els catalans voten massivament, el constitucionalisme creix i Cs creix”. “Per a la democràcia, sempre és una mala notícia que quasi la meitat es quedi a casa i no vagi a votar” ha assegurat. Martín Blanco ha reconegut que “és un mal dia pel partit que encarna el constitucionalisme a Catalunya” i ha ressaltat que la formació taronja és la que ha presentat “el nombre més gran de propostes socials” per millorar la vida dels catalans al Parlament quan “els partits independentistes només presenten resolucions per millorar la vida dels seus presos”. També ha recordat que Cs ha aconseguit la“inhabilitació de Torra pels seus abusos i falta de respecte institucional” i “que TV3 no utilitzi termes com a ‘presos polítics’ o ‘exiliats’”.

Finalment, el secretari de Comunicació taronja ha fet autocrítica per la“incapacitat de mobilitzar al votant constitucionalista” però ha defensat que“no és moment de fer grans canvis” dins de Ciutadans i ha fet una aposta per la continuïtat del projecte amb “Inés Arrimadas al capdavant a Espanya i Carlos Carrizosa a Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD