Actualitat

Martín Blanco: “El Govern s’ha posat de la banda dels violents i ha deixat als Mossos d’Esquadra als peus dels cavalls”

by cscatalunya — 19 febrer 2021 @ 12:44
Comparte

El diputat de Cs retreu als socis de Sánchez que alimentin un discurs anti policial que posa en risc la convivència i anuncia una denúncia per prevaricació contra el conseller d'Interior

Barcelona, ​​divendres 19 de febrer del 2021. “El Govern s’ha posat de la banda dels violents i ha deixat als Mossos d’Esquadra als peus dels cavalls”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, en referència a les crítiques que s’han fet a Catalunya els partits que negocien la investidura així com les realitzades pels socis de Pedro Sánchez al govern d’Espanya, per la actuació dels Mossos d’Esquadra davant els aldarulls viscuts aquesta ultima setmana en diferents ciutats catalanes.

Per a Martín Blanco és “inadmissible” que els polítics no defensin als qui defensen les nostres lleis i llibertats i optin per “alimentar un discurs anti policial que posa en risc la convivència”. El diputat de la formació liberal ha traslladat als Mossos i a totes les forces de seguretat el seu suport i ha condemnat els atacs soferts aquesta última setmana per part dels radicals que protestaven per l’entrada a presó del raper Pablo Hasél. “Dir que a Espanya s’entra a la presó per les lletres d’unes cançons és fals”, ha afirmat. I ha recordat que Hasél acumula tres condemnes per altres delictes.

“És irresponsable que els partits de govern facin un discurs alimentant l’odi”, ha criticat. I ha anunciat que, a més de demanar responsabilitats polítiques a el conseller d’Interior, el seu partit reclamarà també que respongui davant la justícia: “presentarem davant la Fiscalia una denúncia per prevaricació contra el conseller d’Interior per la inhibició de la Generalitat en la defensa dels els servidors públics”, ha explicat. I ha criticat que el Govern deixi “desemparats i sense protecció” als cossos de seguretat i els posi en la diana dels violents, “és el món a l’inrevés”, ha exclamat.

Volver a ACTUALIDAD