Actualitat

Carrizosa al Govern: “Si la CUP mana i vostès no governen amb seny, mai sortirem d’aquesta crisi”

by cscatalunya — 24 febrer 2021 @ 13:04
Comparte

El president del grup de Cs al Parlament apunta que "si Espanya va a la cua de despesa dels fons europeus, Catalunya va a la cua d'Espanya" i explica que "invertir bé els diners dels fons és clau pel nostre desenvolupament"

Parlament de Catalunya, dimecres 24 de febrer de 2021. “Si la CUP mana i vostès no governen amb seny, mai sortirem d’aquesta crisi“. Així li ha dit el president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, a la diputació permanent de la cambra catalana. Carrizosa ha apuntat que “la classe política” que governa a Catalunya “ens està perjudicant i empobrint” i ha lamentat que “fins i tot el PSC hagi votat a favor del delinqüent Pablo Hasél“. “En comptes d’escoltar la CUP, escoltin a Foment del Treball, Pimec, o als restauradors que necessiten estabilitat a Catalunya i seguretat jurídica perquè tornin les inversions i la prosperitat“, ha remarcat a la Generalitat.

Ha apuntat que “si Espanya va a la cua de despesa dels fons europeus, Catalunya va a la cua d’Espanya” i ha explicat que “invertir bé els diners dels fons és clau pel nostre desenvolupament“. “Els fons covid poden ser l’últim cartutx per a la recuperació econòmica“, ha afirmat i ha remarcat que “o es contenta als antisistema o s’acontenta als inversors que creen llocs de treball“. Carrizosa ha finalitzat assenyalant que “ja tenim prou amb el ‘procés’, amb la fugida d’empreses, amb la falta de respecte cap a la democràcia i la inestabilitat política” a Catalunya.

Volver a ACTUALIDAD