Actualitat

Martín Blanco: “Haurem de triar entre el foc i les brases; entre un govern separatista i un tripartit que és un equivalent funcional d’un govern separatista”

by cscatalunya — 27 febrer 2021 @ 16:37
Comparte

La presidenta de Cs a l'ajuntament de Barcelona denuncia que els talls a la Meridiana són “consentits per l'ajuntament” qui “custodia als qui es manifesten” en comptes de denunciar-los

Barcelona, dissabte 27 de febrer de 2021. “Haurem de triar entre el foc i les brases; entre un govern nítidament separatista i un tripartit que és un equivalent funcional d’un govern separatista”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, acompanyat de la presidenta del grup de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, després de conèixer-se la proposta dels Comuns per formar un govern de la Generalitat amb ERC i el PSC. Martín Blanco considera que “seria un nou desastre per a Catalunya” perquè “per desgràcia, tant el PSC com Podemos, volen continuar alimentant el ‘procés’ i la confrontació”.

Martín Blanco ha fet aquestes declaracions abans d’assistir a una concentració contra els talls de la Meridiana, uns talls que Cs va denunciar davant la Junta Electoral, que “van ser declarats il·legals durant la campanya electoral” i que va provocar l’obertura d’un expedient sancionador a la ANC. El diputat taronja ha demanat que aquesta prohibició “no es limiti estrictament al període electoral” sinó que s’estengui “a tots els dies de l’any”.

Per la seva banda, la presidenta del grup de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha denunciat que els talls a la Meridiana són “consentits per l’ajuntament” qui “custodia als qui es manifesten” en comptes de denunciar-los i presentar-se com a acusació particular. Una proposta del partit taronja a la qual el PSC va votar en contra. Ha recordat que, precisament, la formació liberal és “l’únic partit que és aquí cada dia” fent costat a veïns i comerciants i ha denunciat davant la Fiscalia al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, “pel segrest dels drets de la ciutadania”.

Guilarte també s’ha referit a les últimes investigacions sobre Tsunami Democràtic i ha criticat que “mentre els ciutadans no poden seguir amb el seu dia a dia, ells es passegen amb vehicles d’alta gamma” suposadament pagats a través d’empreses que treballen amb l’administració amb “contractes milionaris”.

Volver a ACTUALIDAD