Actualitat

Carrizosa: “És indignant que els acords per formar govern entre ERC i la CUP passin per debilitar els Mossos davant els violents”

by cscatalunya — 1 març 2021 @ 13:22
Comparte

El líder taronja demana que el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, i l'alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, facin una "condemna rotunda de la violència als carrers"

Barcelona, ​​dilluns 1 de març de 2021. “És indignant que els acords per formar govern entre ERC i la CUP passin per debilitar els Mossos davant els violents“. Així ho ha dit el president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, després de declarar en el judici per les amenaces que li va proferir l’exfundador de Terra Lliure, Frederic Bentanachs, per xarxes socials. Carrizosa ha lamentat que s’estigui pactant “retirar els projectils de foam o que no hagi BRIMO en els desnonaments” perquè això “debilita el paper dels Mossos d’Esquadra i té conseqüències en l’economia i en la societat“. “Es llança un missatge de que això és una anarquia amb l’afavoriment dels poders públics“, ha lamentat i ha afegit que d’aquesta manera “s’espanten les inversions en una Catalunya cada vegada més decadent que s’anirà empobrint més“.

Carrizosa ha demanat al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, que facin una “condemna rotunda de la violència als carrers” perquè sinó “s’anima a la violència i com a responsables polítics han d’actuar i posar fi a aquestes actituds“. “Després que ahir es cremés una furgoneta de la Guàrdia Urbana amb un agent dins, Colau no ha dit que compareixerà en defensa d’aquest agent“, ha lamentat i ha remarcat que “també Sàmper està evitant comparèixer i acusar a aquells que ataquen a la policia“.

El líder taronja a Catalunya ha assenyalat que “és una vergonya que hagi de ser un sindicat policial qui es querelli pels incidents i no l’alcaldessa que és a qui li correspondria“. “Colau no té molt clar que l’alcaldia de Barcelona, ​​en representació de tots els ciutadans, ha de defensar els nostres policies i als ciutadans“, ha sentenciat Carrizosa. I ha apuntat que actualment “es promouen els aldarulls als carrers i el Govern no fa res“.

Volver a ACTUALIDAD