Actualitat

Carrizosa (Cs), sobre l’absència del Govern a l’acte de SEAT: “És intolerable que en temps de crisi, Aragonès faci prevaldre la confrontació amb el món empresarial”

by cscatalunya — 6 març 2021 @ 16:35
Comparte

El líder de Cs a Catalunya exigeix, des de Salou, “l’impuls de Hard Rock“ i adverteix que “el projecte està en perill real perquè CUP i Comuns volen obstaculitzar-lo”

Salou, dissabte 6 de març del 2021. “És intolerable que en temps de crisi, Aragonès faci prevaldre la confrontació amb el món empresarial a la defensa de l’economia”. Així ho ha dit el líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, en referència a l’absència del Govern en l’acte per celebrar l’aniversari de Seat. “Necessitem un Govern que abandoni prejudicis ideològics i aposti pel creixement econòmic”, segons Carrizosa. El líder de Cs ha assegurat que “les negociacions per formar govern estan pesant a ERC” i li ha demanat a Aragonès que “no claudiqui davant de la CUP i els Comuns i defensi el sector industrial, un dels més importants per evitar la descapitalització de Catalunya” .

En aquest sentit, acompanyat de regidors de Cs i del diputat de Cs al Parlament Matías Alonso, Carrizosa ha exigit a la Generalitat que “impulsi el projecte de Hard Rock”, amb una inversió prevista de 2.000 milions d’euros en terrenys de Salou i Vila-seca. Ha denunciat “la pressió de la CUP i els Comuns per obstaculitzar el projecte” i ha advertit que està en “perill real”. “Temem que un dels pactes de govern que imposaran CUP i Comuns és aturar aquesta inversió, que donaria aire a una zona que depèn del turisme”. Segons Carrizosa, “un govern responsable ha d’anteposar l’economia als prejudicis polítics”.

Volver a ACTUALIDAD