Actualitat

Carrizosa: “Ja sabíem que Borràs fraccionava contractes i ara també sabem que fracciona la Mesa del Parlament”

by cscatalunya — 16 març 2021 @ 12:31
Comparte

El president de Cs es reuneix amb SCC i coincideixen en “la necessitat que la societat civil catalana que no té mentalitat de divisió també es mobilitzi”

Parlament de Catalunya, dimarts 16 de març del 2021. “Ja sabíem que Borràs fraccionava contractes, ara també sabem que fracciona la Mesa del Parlament”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en referència a la reunió que ha convocat aquest matí la presidenta de la cambra, Laura Borràs, només amb membres independentistes de la Mesa. Per a ell, aquesta convocatòria és “indignant” i “un exemple de la voluntat d’excloure a tot aquell que no és separatista”.

“Suposa la veritable declaració d’intencions de Borràs i un menyspreu al Parlament, a la nostra democràcia i al pluralisme de la societat catalana”, ha sentenciat Carrizosa. En aquest sentit, ha criticat també que Borràs hagi evitat reunir la Mesa Ampliada on tenien cabuda totes les forces polítiques amb representació a la cambra i com s’està fent en els últims sis anys. “Ha hagut d’arribar la fraccionadora Borràs per evitar que aquesta Mesa sigui plural i democràtica”, ha afegit.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb representants de Societat Civil Catalana (SCC) per iniciar contactes que haurien de ser, al seu parer, “recurrents” amb l’entitat que “millor representa aquesta societat civil, transversal i que rebutja la divisió a la qual ha sotmès el separatisme a Catalunya”.

Tots dos han coincidit en “la necessitat que la societat civil catalana que no té mentalitat de divisió també es mobilitzi” perquè hi hagi una Catalunya “més unida, que es preocupi dels problemes reals i que no menyspreï la pluralitat”. “Catalunya necessita allunyar la lluita contínua que duu a terme l’independentisme i que la societat civil també es mobilitzi”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD