Actualitat

Anna Grau: “Els partits separatistes estan mercadejant un Govern que de l’últim que s’ocuparà és dels problemes dels catalans”

by cscatalunya — 25 març 2021 @ 12:46
Comparte

En una visita a Sant Cugat, la diputada de Cs critica que l'Ajuntament es gasti els diners en una pancarta dels presos en lloc d'oferir ajudes als afectats per la pandèmia

Sant Cugat del Vallès, dijous 25 de març de 2021. “Els partits separatistes estan mercadejant un *Govern que de l’últim que s’ocuparà és dels problemes dels catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Anna Grau, el dia abans que se celebri el debat per investir un president de la Generalitat. Considera que aquest ple serà “una pèrdua de temps” i que JxCAT, ERC i la CUP “estan pastelejant un govern que “no traurà a Catalunya del pou de decadència” on està. “Des de Ciutadans continuarem fent oposició”, ha assegurat Grau.

La diputada ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb el grup municipal de Cs a Sant Cugat i de visitar el mercat setmanal. Ha criticat que l’equip de govern “es gasti els diners” a penjar pancartes en favor dels polítics que estan en la presó per donar un cop, en lloc “d’oferir ajudes” a les persones que estan afectades per la pandèmia de la Covid. “Reclamem que els espais públics siguin de tots”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD