Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Aquests acords del ‘tot s’hi val per ser investit’ li convertiran en ostatge d’una escalada radical”

by cscatalunya — 30 març 2021 @ 11:54
Comparte

El president de Cs reclama als partits separatistes que “deixin de subordinar la política catalana a projectes irrealitzables que no són compartits per la majoria de catalans”

Parlament de Catalunya, dimarts 30 de març de 2021. “Aquests acords del ‘tot s’hi val per ser investit’ li convertiran en ostatge d’una escalada radical a Catalunya”. Així s’ha dirigit el líder de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, al candidat a president de la Generalitat, Pere Aragonès, qui tampoc sortirà investit en segona volta perquè JxCAT no li dóna els vots. “Catalunya segueix bloquejada perquè necessiten temps per repartir-se la seva guerra de poder i els seus xiringuitos”, ha dit Carrizosa, referint-se al “govern paral·lel que volen muntar a Waterloo” anomenat ‘Consell de la República’. “No hi ha cap regió del món que quedi bloquejada en plena pandèmia perquè ha de formar dos governs: un de veritat –encara que sigui un desastre- i un altre paral·lel per satisfer els egos”, ha manifestat.

“D’una banda, veig un candidat que està cedint davant els antisistema que volen arruïnar Catalunya; D’altra banda, veig restes de l’antiga Convergència perquè es mantingui el tren de vida d’un pròfug; i unes files més enllà, veig a populistes d’esquerra i de dreta que no valoren l’autonomia. El que no veig enlloc és la defensa del sentit comú que ens pugui treure d’aquesta crisi”, ha lamentat Carrizosa.

Així mateix, ha reclamat als partits separatistes que “deixin de subordinar la política catalana a projectes irrealitzables que no són compartits per la majoria de catalans”. “Hi ha grans reptes per afrontar a Catalunya” i que considera no es podran dur a terme perquè els acords als quals arriben les forces independentistes estan “desconnectats de la realitat”.  I, dirigint-se a Aragonès, ha conclòs: “De què li serveix ser president si ho fa sotmès al xantatge de JxCAT, de la CUP i de les tòxiques relacions entre vostès tres?”.

Volver a ACTUALIDAD