Actualitat

Carrizosa: “ERC i JxCat s’estan enredant a parlar d’un fantasmal ‘consell de la república’ que no serveix per a res ni decidirà sobre les vacunes ni els 500.000 aturats de Catalunya”

by cscatalunya — 5 abril 2021 @ 15:43
Comparte

El president de Cs es reuneix a Sitges amb associacions i empresaris del sector turístic i comercial als quals a penes “s'ha ajudat” i que també pateixen la competència il·legal del top manta

Sitges, dimecres 31 de març de 2021.- “ERC i JxCat s’estan enredant a parlar d’un fantasmal ‘consell de la república’ que no serveix per a res, que no decidirà res sobre les vacunes, que no decidirà res sobre els 500.000 aturats que tenim a Catalunya, que no decidirà res sobre el nostre sistema sanitari però que sí que suposarà una guerra de poder entre els partits independentistes”. Així s’ha pronunciat el president de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, durant una visita a Sitges, al costat dels regidors del municipi, en la qual també ha aprofitat per a reunir-se amb les associacions i empresaris del sector turístic i comercial de la població. Carrizosa ha indicat que la situació de bloqueig en el nomenament del president autonòmic s’està produint per la “lluita d’egos” entre ERC i Jxcat perquè “tots ells esperen col·locar els seus, tots esperen prevaler en l’espai independentista i tots descuiden quins són els problemes reals dels catalans, dels quals ni tan sols en parlen”.

Durant la visita a Sitges, el líder dels liberals ha pogut reunir-se amb l’associació de platges i comprovar “el desastrós estat” en el qual es troben les platges en el litoral en ple inici de campanya turística. En aquest sentit, ha lamentat la deixadesa del govern municipal respecte a un dels principals motors econòmics de la localitat perquè “de res estan servint els esforços de gran part de les associacions, dels concessionaris dels negocis que viuen de l’explotació de la platja, gairebé 350 persones viuen directament d’aquesta activitat, dels quiosquets, de les hamaques, dels patins”, ha remarcat. Carrizosa ha indicat que el govern local d’ERC i PSC, “que té una importantíssima influència de la Cup”, està desoint els comerciants i hostalers que no estan funcionant al ritme que ho haurien de fer en aquestes dates, tenen un greu problema amb el top manta “i a sobre es troben que per part de l’ajuntament no se’ls ha donat cap tipus d’ajuda, no se’ls han baixat els impostos, fins i tot quan arriben amb retard els han de pagar amb recàrrec, l’ajuntament a més vincula qualsevol ajuda al fet que estiguin al corrent en els pagaments dels impostos”.

El president dels liberals ha destacat que els representants locals de la seva formació han presentat una sèrie d’iniciatives municipals que pretenen aprofitar el superàvit municipal per a “activar l’ajuda a tot aquest sector econòmic que està trobant-se que no té cap ajuda municipal”. A més, també ha ressaltat que avui presentarà una moció de reprovació a la regidora de la Cup que durant la manifestació dels comerciants, “indignats per la situació que estan passant amb el tema dels manters”, en la qual fins i tot va haver-hi agressions a comerciants i hostilitat davant dels seus comerços, els va dir ‘racistes’ i va prendre partit “per tot allò que suposa el deteriorament del teixit econòmic de la ciutat”.

Volver a ACTUALIDAD