Actualitat

Martín Blanco: “Demanem al Govern més claredat i transparència amb els sectors afectats en les noves restriccions”

by cscatalunya — 11 abril 2021 @ 11:46
Comparte

El portaveu de Cs creu que de les negociacions entre els partits independentistes sortirà un “Govern perjudicial per als interessos dels catalans”

Barcelona, diumenge 11 d’abril del 2021. “Demanem al Govern més claredat i transparència amb els sectors afectats en les noves restriccions”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, després que el govern de la Generalitat hagi tornat a decretar el confinament comarcal després de la Setmana Santa d’una forma, considera, “poc explicada i justificada” que ha suscitat les queixes d’alguns sectors.

Martín Blanco ha instat l’executiu a explicar “qui i on es prenen aquestes decisions” que generen “pèrdues econòmiques a sectors com el turisme, l’hostaleria o la restauració”.

D’altra banda, ha celebrat la decisió del Tribunal Suprem (TS) sobre el manifest que van signar els rectors de les universitats públiques catalanes en el qual es posicionaven a favor dels polítics que estan en la presó. “El TS ha dit clarament que les corporacions públiques no tenen el dret a la llibertat d’expressió, ja que és un dret individual”, ha afegit.

Per acabar, s’ha referit a les negociacions que estan tenint els partits independentistes per formar govern. Martín Blanco creu que d’elles “no sortirà un govern positiu que generi ocupació i inversions per a Catalunya, sinó tot el contrari; Serà un Govern perjudicial per als interessos dels catalans”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD