Actualitat

Carlos Carrizosa, sobre el tancament comarcal: “El Govern sempre improvisa i no compta amb els sectors afectats”

by cscatalunya — 12 abril 2021 @ 12:05
Comparte

El president de Cs a Catalunya es reuneix amb l'Associació d'Hostaleria i PIMEC a Tarragona per interessar-se per com els està afectant la pandèmia

Tarragona, dilluns 12 d’abril del 2021. “El Govern sempre improvisa i no compta amb els sectors afectats pels tancaments perimetrals”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha criticat la “improvisació” amb la qual, segons ell, porta actuant el Govern durant tota la pandèmia a l’hora de prendre decisions com el tancament comarcal. “La paràlisi de la política catalana no està servint perquè es canviïn aquests vells costums”, ha sentenciat.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb PIMEC i amb l’Associació d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona, al costat del portaveu de Cs a l’Ajuntament, Francisco Domínguez, i el regidor a Salou i portaveu en la Diputació de Tarragona, Pere Lluís Huguet. En aquest sentit, ha assegurat que el seu partit treballarà des de totes les institucions perquè el Govern “prengui consciència que és necessari parlar amb els sectors i respectar-los” i sigui conscient del “drama humà que suposa per a molts empresaris o petits comerciants” aquesta situació.

D’altra banda, també ha apostat per “solucions de mobilitat per a Tarragona” com el Tren-Tram i l’anomenat hidrogen verd. “Cs el que desitjaria és que hi hagi un consens suficient entre tots els ajuntaments de la comarca”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD