Actualitat

Nacho Martín Blanco: “Continuarem exigint que hi hagi control al Govern perquè doni respostes davant la ciutadania”

by cscatalunya — 20 abril 2021 @ 12:19
Comparte

El portaveu de Cs demana explicacions sobre el documental de TV3 sobre el judici als presos que considera “sense rigor i sense respecte al pluralisme”

Parlament de Catalunya, dimarts 20 d’abril de 2021. “Continuarem exigint que hi hagi control al Govern perquè doni respostes davant la ciutadania”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, després de tornar a denunciar en la junta de portaveus que l’executiu català s’estigui “sostraient de la seva obligació de donar explicacions” en els plens.

D’altra banda, ha criticat l’acord al qual volen arribar els partits independentistes, amb el vistiplau dels comuns i del PSC, per fer “un cordó sanitari a Vox” i que no tingui representació al Senat. “Les idees de Vox poden agradar més o menys, però se’ls ha de combatre en el Parlament per vies democràtiques”, ha manifestat.

D’altra banda, ha explicat que Ciutadans ha demanat la compareixença de la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i del director de TV3, Vicent Sanchis, per l’emissió del documental sobre el judici als presos que van donar “un cop a la democràcia”.

Farem tot el que calgui per saber quin ha estat el cost d’aquest documental que hem pagat tots i que és impresentable des del punt de vista del rigor i de la pluralitat”. “És un documental que es podria emetre en un club privat d’independentistes, però no en una televisió pública perquè sembla més un publireportatge”, ha conclòs.

 

Volver a ACTUALIDAD