Actualitat

Martín Blanco: “Per fi tindrem una sessió de control al Govern com portem temps reclamant des de Ciutadans”

by cscatalunya — 26 abril 2021 @ 12:22
Comparte

El portaveu de Cs considera “surrealista i incomprensible” que les negociacions per formar Govern es “traslladin a la presó de Lledoners”

Parlament de Catalunya, dilluns 26 d’abril del 2021. “Per fi tindrem una sessió de control al Govern com portem temps reclamant des de Ciutadans”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, que ha celebrat que aquest dijous se celebri un ple amb sessió de control com portava mesos demanant la formació taronja en considerar-ho “imprescindible”, malgrat que l’executiu català “havia fet tot el possible per evitar-ho”.

En una roda de premsa en la cambra catalana, el portaveu taronja ha advertit que “necessitem un govern” tenint en compte que el 9 de maig acaba l’estat d’alarma i s’han de prendre decisions que afecten els ciutadans derivades de la crisi del Covid-19. En referència a les restriccions que afecten la restauració, s’ha sumat a les demandes del sector d’ampliar els horaris.

Per acabar, ha criticat que les negociacions per formar Govern es “traslladin demà a la presó de Lledoners”, la qual cosa considera “incomprensible”. “És surrealista que el govern que ha de guiar el destí dels catalans en els pròxims anys surti d’una reunió en una presó”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD