Actualitat

Carrizosa: “El Govern no pot esperar 10 dies més per endarrerir el toc de queda i per permetre que els hostalers serveixin sopars”

by cscatalunya — 30 abril 2021 @ 11:34
Comparte

En una visita a Girona i després de reunir-se amb hostalers, el líder de Cs lamenta que el Govern segueixi “impermeable al sofriment dels sectors econòmics”

Girona, divendres 30 d’abril del 2021. “El Govern no pot esperar 10 dies més; ha d’endarrerir ja el toc de queda i permetre que els hostalers serveixin sopars des d’avui mateix”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que l’executiu català hagi anunciat noves mesures restrictives, entre elles que, a partir del 9 de maig -quan decaigui l’estat d’alarma-, permetrà a bars i restaurants servir sopars. “Els deu dies que trigaran els hostalers a donar sopars afecten moltes empreses i molts treballadors que no poden guanyar-se la vida”, ha advertit.

Carrizosa s’ha mostrat en contra de les mesures restrictives que està acordant el Govern perquè considera que “no milloren les dades en la sanitat pública” i li ha recriminat que “segueixi impermeable al sofriment de moltes empreses i no doni ajudes als empresaris, autònoms i treballadors que sofreixen la manca de feina en el seu sector”.

El líder de Cs ha fet aquestes declaracions a Girona, on s’ha reunit amb hostalers. Ha recordat que en aquesta ciutat són claus el sector turístic, el comerç i l’hostaleria i, per això, ha insistit que el Govern “no podrà fer més restriccions indiscriminades en tot el territori” quan decaigui l’estat d’alarma.

Per acabar, ha lamentat que a Catalunya encara no hi hagi govern en aquest context de crisi. “És lamentable que s’estiguin reunint per repartir-se càrrecs i ‘xiringuitos’ i no s’estiguin encarregant de les qüestions reals que afecten els ciutadans”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD