Actualitat

Carlos Carrizosa: “És una pèssima notícia per a Catalunya que continuem depenent de les baralles dels partits separatistes”

by cscatalunya — 13 maig 2021 @ 10:30
Comparte

El President del Grup Parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, assegura que “és el moment de recuperar l’economia catalana”

El Prat del Llobregat, dissabte 8 de maig de 2021.- “És una pèssima notícia per a Catalunya que continuem depenent de les baralles dels partits separatistes”. Així s’ha referit el president del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, a l’anunci realitzat per Pere Aragonés de voler governar en solitari. Per a Carrizosa, “els partits separatistes segueixen més obstinats en les seves baralles i en l’ocupació de Puigdemont que a resoldre la situació dels gairebé 500.000 aturats que hi ha a Catalunya”.

El líder de la formació liberal ha insistit que “és el moment de recuperar l’economia catalana” i no “per a repartir-se càrrecs i xiringuitos” com estan fent. Sobre la possibilitat d’un govern d’ERC secundat únicament per la CUP, Carrizosa ha advertit que “suposaria un nou embat democràtic, deixar als Mossos sense mecanismes per a contenir als violents i una pujada d’impostos” i ha augurat “un panorama desolador” per a Catalunya.

Sobre l’últim dia de l’Estat d’Alarma, Carlos Carrizosa ha denunciat que Pedro Sánchez ha provocat “un caos jurídic” que comportarà que “a Espanya regeixin 17 models diferents per a afrontar el final de l’Estat d’Alarma”, per això ha recordat que “Ciutadans sempre ha demanat un criteri únic per a no acabar tenint 17 models, com així ha estat”.

Finalment, Carrizosa s’ha referit a les recents baixes produïdes en la formació liberal. El diputat ha insistit que “l’espai polític de Cs no està en qüestió” perquè com ha detallat “som molts més els que seguim en Ciutadans” encara que ha reconegut que la polarització política afecta a tots els partits ja que com ha concretat “Casado no està bé, Sánchez està en declivi i Pablo Iglesias ha acabat per abandonar la política”

Volver a ACTUALIDAD