Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Han pres a la ciutadania per ximple, protagonitzant un esperpent de negociacions i barallant-se pel poder”

by cscatalunya — 13 maig 2021 @ 10:36
Comparte

El líder de Cs retreu a Aragonès la seva negociació amb la CUP: “No ens ve de gust que un partit radical estigui condicionant el futur govern de Catalunya”

Parlament de Catalunya, dijous 13 de maig de 2021. “Han pres a la ciutadania per ximple, protagonitzant un esperpent de negociacions i barallant-se pel poder”. Així s’ha dirigit el president del grup de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, al vicepresident del Govern en funcions, Pere Aragonès, a qui li ha retret que portin tres mesos “barallant-se per veure qui lidera el procés i quin paper té aquest consell fantasmal –referint-se al Consell de la República-, però dels gairebé 500.000 aturats no han volgut saber res”.

“És vergonyós veure com es barallen per les butaques i pel poder i ens amenacen amb unes segones eleccions tal com estan les coses”, ha manifestat Carrizosa. Així mateix, li ha retret a Aragonès que estigui negociant amb la CUP: “No ens ve de gust que aquest partit antisistema i radical estigui condicionant el futur govern de Catalunya”, ha sentenciat.

Així mateix, ha vaticinat que “l’enorme frustració que hi ha en les bases de l’independentisme” no es podrà “dissimular” si hi ha noves eleccions perquè “la participació es dispararà, ja que la Catalunya que no es mou per l’agressivitat, la frustració i la divisió, sinó pel desig d’avançar, es mobilitzarà”. “Vostès són la veritable barrera per avançar”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD