Actualitat

Carrizosa a Illa: “Si hi ha noves eleccions, no es plantegi pactar amb els qui ens donaran més del mateix; Plantegem-nos guanyar-los i treure Catalunya d’aquest bucle infinit”

by cscatalunya — 13 maig 2021 @ 16:46
Comparte

El president de Cs demana la dimissió de Vergés per mantenir Argimon, qui “no va complir els protocols de vacunació” de Policies i Guàrdies Civils

Parlament de Catalunya, dijous 13 de maig de 2021. “Si hi ha noves eleccions, no es plantegi pactar amb els qui ens donaran més del mateix; Plantegem-nos guanyar-los i treure Catalunya d’aquest bucle infinit”. Així s’ha dirigit el president del grup de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, al líder socialista, Salvador Illa, durant la seva intervenció en el ple de la cambra catalana després de la compareixença del vicepresident del Govern en funcions, Pere Aragonès, que va exigir la formació taronja.

Sobre “l’amenaça de repetir les eleccions”, Carrizosa s’ha mostrat “convençut que el constitucionalisme aniria a les urnes i aconseguiríem mobilitzar als catalans que estan cansats del fracàs al qual ens estan abocant els independentistes”.

El líder de Cs ha criticat la gestió que ha fet el Govern de la pandèmia en postergar problemes com les “xifres de desocupació, rescatar els sectors afectats per la pandèmia, la repartició dels fons europeus o la coordinació amb el Govern d’Espanya per la fi de l’estat d’alarma”. “Les baralles que vostès estan tenint des de fa tres mesos estan afectant la gestió del dia a dia i a la vida dels catalans”, ha sentenciat.

D’altra banda, s’ha dirigit a la consellera de Salut en funcions, Alba Vergès, a qui li ha demanat que dimiteixi per “mantenir una persona que no es guia només per criteris sanitaris ni compleix amb els protocols deguts per vacunar” a Policies i Guàrdies Civils, referint-se a Josep Maria Argimon.

Volver a ACTUALIDAD