Actualitat

Ciutadans proposa mesures per a obrir i rellançar l’oci nocturn i un pla d’ajudes per a garantir la seva viabilitat

by cscatalunya — 13 maig 2021 @ 10:32
Comparte

El diputat de Cs, Joan Garcia, planteja impulsar un pla d'acció d'obertura de locals amb la finalitat d'evitar el descontrol de les festes il·legals

Parlament de Catalunya, dimecres 12 de maig del 2021. El diputat de Ciutadans (Cs), Joan Garcia, ha proposat “mesures de reobertura i rellançament per al sector de l’oci nocturn que s’ha vist greument afectat” per la pandèmia de la Covid-19. Ho ha fet a través d’una proposta de resolució presentada en la cambra catalana en la qual es critica que “ni des del Govern ni des del Govern d’Espanya s’hagi ajudat al sector amb ajudes econòmiques”.

“S’han tancat aquests locals sense donar explicacions als empresaris, sense planificar el seu futur i sense haver acordat res amb les administracions, posant en risc el patrimoni, les empreses, els treballadors i les seves famílies”, ha criticat Garcia.

En la iniciativa, el diputat de Cs proposa idear i presentar, “a la màxima brevetat possible, un pla d’ajudes per al sector de l’oci nocturn amb la finalitat de garantir la viabilitat d’aquestes empreses”. També considera necessari presentar un “pla d’acció” d’obertura d’aquests locals per “evitar el descontrol de les festes il·legals sense mesures de seguretat ni protocols per prevenir els contagis, com hem pogut comprovar que succeeix des de l’aixecament de l’estat d’alarma”.

Volver a ACTUALIDAD