Actualitat

Carlos Carrizosa: “És el primer dia de la presidència d’Aragonès i la CUP ja li està recordant qui mana”

by cscatalunya — 25 maig 2021 @ 13:33
Comparte

El líder de Cs creu que el discurs d’Aragonès en la seva presa de possessió com a President és “el tret de sortida a un nou cop a la democràcia”

Barcelona, dimarts 25 de maig de 2021. “És el primer dia de la presidència d’Aragonès i la CUP ja li està recordant qui mana”. Així ho ha dit el líder de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que aquest matí el nou president de la Generalitat, Pere Aragonès, hagi “sortit corrent a justificar-se davant els antisistema” pel desallotjament que s’ha produït en un immoble okupat i en el qual han intervingut antiavalots dels Mossos. Carrizosa considera que el president “és pres dels pactes amb la CUP” i ha vaticinat que “aquesta legislatura serà accidentada”.

El líder de Cs ha fet aquestes declaracions a Barcelona, l’endemà que Aragonès pronunciés un discurs “compromès amb la confrontació” en la presa de possessió del càrrec. Creu que les seves paraules són el “tret de sortida d’un nou cop a la democràcia a Catalunya”. En aquest sentit, ha criticat també al Govern d’Espanya per plantejar els indults: “Pretenen reescriure la sentència que va dictar el Tribunal Suprem després de molts mesos de feina per interessos polítics; És antidemocràtic i una irresponsabilitat de Pedro Sánchez”, ha manifestat.

Així mateix s’ha referit als nous consellers, que considera que han estat triats de manera “antinatural”. “Són perfils polítics, fins i tot els que tenen perfil tècnic”, ha dit Carrizosa, referint-se per exemple al nou conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que va ser el “màxim responsable de no haver vacunat amb criteris científics a un dels col·lectius prioritaris com era la Policia i la Guàrdia Civil”.

Volver a ACTUALIDAD